Adelante zoekt een

Kinderrevalidatiearts

Dienstverband

0,7- 0,8 FTE

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Kinderopvang, Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1100 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Patienten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

De medische kinderrevalidatie staf bestaat uit 8 enthousiaste kinderrevalidatieartsen, waarvan 5 collega’s voornamelijk werkzaam zijn op de locatie Valkenburg.
Voor onze locatie Venlo zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Kinderrevalidatiearts  
0,7- 0,8 FTE

 

Wat ga je doen?
Je bent als kinderrevalidatiearts in Venlo zowel werkzaam in het vernieuwde Kindcentrum Ulingshof als in onze kinderrevalidatieafdeling in ziekenhuis VieCuri. Binnen Kindcentrum Ulingshof verleen je, samen met het daar werkzame medische specialistische kinderrevalidatieteam en een collega kinderrevalidatiearts, de revalidatiezorg aan de kinderen die daar onderwijs, zorg en ontwikkelingsstimulering ontvangen. 
In Kindcentrum Ulingshof zijn, naast ons team en onze therapeutische peutergroepen, de mytylschool van Onderwijs Groep Buitengewoon en PSW, met ODC Het Uilennest en hun BSO en gevestigd.
In het ziekenhuis Viecuri geef je, samen met het daar werkzame medische specialistische kinderrevalidatieteam en twee collega kinderrevalidatieartsen, de poliklinische revalidatiezorg vorm voor alle overige kinderen.  

Je werkt in een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen het organisatieonderdeel Kind&Jeugd van Adelante waar innovatie, evidence based werken en wetenschappelijk onderzoek speerpunten zijn. Je werkt als kinderrevalidatiearts binnen ons uitgebreid netwerk samen met het ziekenhuis Viecuri en andere omliggende ziekenhuizen, het MUMC+, Universiteit Maastricht, onderwijs instellingen en andere zorgaanbieders voor kinderen. We werken intensief samen met collega’s van o.a. de kindergeneeskunde, kinderneurologie en kinderorthopedie, zowel op het gebied van patiëntenzorg als van wetenschappelijk onderzoek. We zijn een lerende organisatie waarin je ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. In jouw functie is sprake van een sterke dynamiek en samenwerking met patiënten, patiëntenverenigingen en verwijzers. Je zult deelnemen aan de (door)ontwikkeling en academisering van zorgprogramma’s. Je maakt deel uit van de vakgroep kinderrevalidatieartsen, de vakgroep revalidatieartsen te Venlo en de medische staf van Adelante en hebt hiermee invloed op het beleid en de koers van de organisatie. 

 

Wie zoeken wij?
-          Je hebt een afgeronde opleiding tot revalidatiearts en bent BIG geregistreerd.
-          Bij voorkeur heb je ervaring en affiniteit met het brede domein van de revalidatiezorg voor kinderen.
-          Je bent inhoudelijk goed in je vak en toont medisch leiderschap.
-          Communicatieve vaardigheden en sensibiliteit voor de organisatorische aspecten van ons vak zoals gebruikelijk in een ziekenhuisorganisatie met een groot aantal stakeholders, zijn belangrijk.
-          Je zoekt op een enthousiasmerende wijze de samenwerking op en staat open voor input vanuit het team.
-          Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor onze cliënten.
-          Je hebt affiniteit met het opleiden van jonge collega’s.
-          Als je in België of Duitsland de opleiding hebt gevolgd, ben je voorafgaand aan je dienstverband opgenomen in het Nederlandse BIG register.

Ook AIOS revalidatiegeneeskunde die het komende jaar klaar zijn met hun opleiding, of revalidatieartsen die recent de opleiding hebben afgerond worden uitgenodigd te reageren.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt.
-       Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
-       Een salaris van minimaal € 7.054, - en maximaal € 12.572, - bruto per maand, volgens AMS.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform AMS.
-       Werken bij een vooruitstrevende organisatie die op basis van maatschappelijke ontwikkelingen voorloper is op het gebied van innovatieve concepten.
-       Werken bij een organisatie met een kenniscentrum en nauwe samenwerking met MUMC en UM die belang hecht aan (post) academisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.
-       Werken in enthousiaste, collegiale, deskundige en betrokken teams

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Ruud Roijen, medisch manager en revalidatiearts via 045 -528 26 10 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate recruiter, je graag via 045 528 2734 of WhatsApp 06-17608869

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.