Adelante zoekt een

Kinderrevalidatiearts (-onderzoeker)

Dienstverband

1 FTE

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Venlo Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Patienten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

De medische kinderrevalidatie staf bestaat uit 8 enthousiaste kinderrevalidatieartsen, waarvan 3 collega’s voornamelijk werkzaam zijn op de locatie Venlo. Voor onze locatie Valkenburg zijn wij in verband met pensionering van een collega per direct op zoek naar een:
 

 

Kinderrevalidatiearts (-onderzoeker)
1,0 FTE

 

Wat ga je doen?
Je bent kinderrevalidatiearts met als hoofdlocatie ons kinderrevalidatiecentrum te Valkenburg waar je aan één van onze teams leiding zal geven. Op deze locatie is ook de mytylschool gevestigd en de therapeutische peutergroepen. Ook wordt hier klinische en poliklinische kinderrevalidatie geboden, en onze intensieve klinische trainingsprogramma’s. Aanvullend ben je werkzaam in het MUMC+ te Maastricht en/of andere locaties van Adelante, afhankelijk van je takenpakket wat in onderling overleg met je collega’s bepaald zal worden.

Je werkt in een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen het organisatieonderdeel Kind&Jeugd van Adelante waar innovatie, evidence based werken en wetenschappelijk onderzoek speerpunten zijn. Je werkt als kinderrevalidatiearts binnen ons uitgebreid netwerk samen met het academische MUMC+, Universiteit Maastricht, perifere ziekenhuizen, onderwijs instellingen en andere zorgaanbieders voor kinderen. We werken intensief samen met collega’s van o.a. de kinderneurologie en kinderorthopedie, zowel op het gebied van patiëntenzorg als wetenschappelijk onderzoek. We zijn een lerende organisatie waarin je ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. In jouw functie is sprake van een sterke dynamiek en samenwerking met Patienten, patiëntenvereniging en verwijzers. Je zult deelnemen aan de (door)ontwikkeling en academisering van zorgprogramma’s. Je maakt deel uit van de vakgroep kinderrevalidatieartsen en de medische staf van Adelante en hebt hiermee invloed op het beleid en de koers van de organisatie. 
Er bestaat de mogelijkheid tot een academisch carrière-perspectief binnen de Universiteit Maastricht ( via de academische werkplaats revalidatie)

 

 

Wie zoeken wij?
-          Je hebt een afgeronde opleiding tot revalidatiearts en bent BIG geregistreerd.
-          Je bent geïnteresseerd in het uitvoeren van onderzoek en academisering van onze       kinderrevalidatiezorg. 
-          Bij voorkeur heb je ervaring en affiniteit met het brede domein van de revalidatiezorg voor kinderen.
-          Je bent inhoudelijk goed in je vak en toont (persoonlijk) leiderschap.
-          Communicatieve vaardigheden en sensibiliteit voor de organisatorische aspecten van ons vak zoals gebruikelijk in een ziekenhuisorganisatie met een groot aantal stakeholders, zijn belangrijk.
-          Je zoekt op een enthousiasmerende wijze de samenwerking op en staat open voor input vanuit het team.
-          Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor onze cliënten.
-          Je hebt affiniteit met het opleiden van jonge collega’s.
-          Als je in België of Duitsland de opleiding hebt gevolgd, ben je voorafgaand aan je dienstverband opgenomen in het Nederlandse BIG register.
 

Ook AIOS revalidatiegeneeskunde die het komende jaar klaar zijn met hun opleiding, of revalidatieartsen die recent de opleiding hebben afgerond worden uitgenodigd te reageren.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt.
-       Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
-       Een salaris van minimaal € 7.054, - en maximaal € 12.572, - bruto per maand, volgens AMS.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform AMS.
-       Gratis parkeren op locaties van Adelante.
-       Werken bij een vooruitstrevende organisatie die op basis van maatschappelijke ontwikkelingen voorloper is op het gebied van innovatieve concepten zoals intensieve training bij kinderen, arm handvaardigheden bij CP, ketensamenwerking etc.
-       Werken bij een organisatie met een kenniscentrum en nauwe samenwerking met MUMC en UM die belang hecht aan (post) academisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.
-       Werken in enthousiaste, collegiale, deskundige en betrokken teams

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 17 januari 2022 hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.


De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 3 of 4

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Ruud Roijen, medisch manager en revalidatiearts via 045 -528 26 10 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62 of WhatsApp 06-82580677.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.