Maastricht UMC+ zoekt een

Kinderverpleegkundige

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Het werk van de kinderverpleegkundige bestaat uit het zelfstandig verplegen en verzorgen van de toegewezen patiënten binnen het vastgestelde beleid. Daarnaast verricht je preventieve, verzorgende, curatieve en coördinerende werkzaamheden, alsmede begeleidende, adviserende en instruerende werkzaamheden, zowel naar het kind, maar zeker ook naar ouders toe en begeleid je aanwezige leerling-verpleegkundigen en stagiaires.
Wat vragen wij van jou?
We zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer met goede communicatieve en sociale vaardigheden, die uitdagingen niet uit de weg gaat. Daarnaast moet je een krachtige samenwerkingspartner zijn in het multidisciplinair team van de kinderafdeling. Je dient in het bezit te zijn van een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma. Bij voorkeur ben je in het bezit van de specialisatie kinderverpleegkundige of heb je werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in het verplegen van kinderen. Verpleegkundigen met interesse in het vakgebied kinderverpleegkunde worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid hoort dan een opleidingstraject tot kinderverpleegkundige.
Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.
Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De vacature betreft de Kinderafdeling B2. Hier worden kinderen behandeld van 0 tot 18 jaar van alle specialismen. De afdeling beschikt over een kinderdagverpleging en een medium care.
Binnen de Kinderafdeling B2 bestaat een structurele plaatsingsmogelijkheid voor enthousiaste kinderverpleegkundigen.
Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 28-36 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.
Na positieve afronding van je opleiding is een mogelijkheid op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar conform 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.909,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 8aM van de Cao umc.
Zonder specialistische kinderopleiding zal de schaal conform schaal 7M maximaal € 3.675,- bedragen.
Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.
Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.