Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Kinderverpleegkundige (19-108)

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

'Vrouw, kind en gezin, onze gezamenlijke passie in elke fase' is onze visie samen met de kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect is dit de basis van ons handelen.

Wie ben jij?

Als kinderverpleegkundige coördineer je de zorg rondom het kind en begeleid je kind en ouders in zeer diverse situaties. Je verricht verpleegtechnische en verzorgende handelingen. Daarnaast treed je handelend op in acute situaties en roep je tijdig hulp in van de juiste behandelaar. Ook ondersteun je de behandelaar bij onderzoeken en behandelingen. Je bent in deze functie continue bezig met observeren, signaleren en rapporteren. Je bent in staat om op enthousiaste en motiverende wijze een bijdrage te leveren aan zorg voor ouder en kind, waarbij communicatieve en sociale vaardigheden belangrijk zijn. Verder ben je een betrokken en klant- en kwaliteitsgerichte teamspeler, en werk je probleemoplossend en planmatig. Je bent positief kritisch, goed in staat om met veranderingen om te gaan, zaken te signaleren en op verschillende niveaus te bespreken.

Jouw nieuwe werkplek

Op MKC-Kind wordt medische en verpleegkundige zorg geboden aan neonaten vanaf 32 weken, en aan kinderen van 0 tot 18 jaar van alle specialismen die in ons ziekenhuis aanwezig zijn inclusief geïsoleerde verpleging en dagbehandeling. MKC-Kind bestaat uit een neonatologie-unit met een couveusezaal, 3 couveusesuites en een tweelingcouveusesuite. De kinder-unit bestaat uit 2 vierpersoonskamers voor dagbehandeling, 10 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers. Onze medewerkers werken flexibel op beide units. Er wordt gewerkt volgens het model van patiënttoewijzing waarbij herkenbaarheid, eigenheid en het persoonlijk karakter van de geboden zorg naar het kind en zijn ouders/verzorgers centraal staat. Het werken op de kinderafdeling is dynamisch. Een dienst kan namelijk rustig beginnen, maar hectisch eindigen en omgekeerd.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een gediplomeerd kinderverpleegkundige, eventueel aangevuld met de vervolgopleiding neonatologie of de bereidheid om deze te volgen.
  • Je dient in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als kinderverpleegkundige. Wij bieden jou een leuke uitdagende baan binnen een team van enthousiaste medewerkers waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van de gevolgde opleiding(en). Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of een keer meelopen op de afdeling? Bel dan met Vera Janssen, teamleider, telefoonnummer 0475 - 38 2446

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Tot 15 oktober 2019 kun je reageren via het sollicitatieformulier.