Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Kinderverpleegkundige (24-36 uur)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Zet jij net dat stapje extra voor onze kleinste patiënten?
Dan ben jij onze nieuwe kinderverpleegkundige!

De functie
Als kinderverpleegkundige houd jij je bezig met het verrichten van verpleegtechnische en verzorgende handelingen. Daarnaast dien je handelend op te treden in acute situaties en moet er tijdig de hulp ingeroepen worden van de juiste behandelaar. Het coördineren van de zorg rondom het kind en het begeleiden van kind en ouders in zeer diverse situaties omvatten de hoofdtaken van een kinderverpleegkundige. Daarnaast ondersteun je de behandelaar bij onderzoeken en behandelingen. Observeren, signaleren en rapporteren vormen de competenties.

Jouw nieuwe werkplek
Op MKC-Kind wordt medische en verpleegkundige zorg geboden aan neonaten vanaf 32 weken, en aan kinderen van 0 tot 18 jaar van alle specialismen die in ons ziekenhuis aanwezig zijn inclusief geïsoleerde verpleging en dagbehandeling. MKC-Kind bestaat uit een neonatologie-unit met een couveusezaal, 3 couveusesuites en een tweelingcouveusesuite. De kinder-unit bestaat uit 2 vierpersoonskamers voor dagbehandeling, 10 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers. Onze medewerkers werken flexibel op beide units. Er wordt gewerkt volgens het model van patiënttoewijzing waarbij herkenbaarheid, eigenheid en het persoonlijk karakter van de geboden zorg naar het kind en zijn ouders/verzorgers centraal staat. Het werken op de kinderafdeling is dynamisch. Een dienst kan namelijk rustig beginnen, maar hectisch eindigen en omgekeerd. De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden.

Wat vragen wij van jou
  • Je bent een verpleegkundige met een afgeronde vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • De salariëring is overeenkomstig FWG functiegroep 50/55, afhankelijk van opleiding en werkervaring (CAO Ziekenhuizen);
  • Zowel parttime als fulltime in te vullen (24 tot 36 uur per week);
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Vera Janssen, teamleider, vera.janssen@lzr.nl Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de functie eisenvoldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.