Maastricht UMC+ zoekt een

Kinderverpleegkundige

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wat ga je doen?
Het werk van de kinderverpleegkundige bestaat uit het zelfstandig verplegen en verzorgen van de toegewezen patiënten binnen het vastgestelde beleid. Daarnaast verricht je preventieve, verzorgende, curatieve en coördinerende werkzaamheden, alsmede begeleidende, adviserende en instruerende werkzaamheden, zowel naar het kind, als naar de familie toe en begeleid je aanwezige leerling-verpleegkundigen en stagiaires.

Wat vragen wij van jou?
Je dient in het bezit te zijn van een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma. Bij voorkeur ben je in het bezit van de specialisatie kinderverpleegkundige en heb je enige werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in het verplegen van kinderen. Je dient verder te beschikken over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast dien je in staat te zijn relaties met verschillende disciplines op te bouwen en te onderhouden.
Verpleegkundigen met interesse in het vakgebied kinderverpleegkunde worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid hoort dan een opleidingstraject tot kinderverpleegkundige.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De klinische capaciteit binnen Kindergeneeskunde bestaat uit drie units. De vacature betreft de verpleegafdeling B2/Kinderafdeling met een capaciteit van 37 bedden. Hier worden kinderen behandeld van alle specialismen.

Binnen de verpleegeenheid B2/Kinderafdeling bestaat in verband met uitbreiding van de patiëntenpopulatie met de dagbehandeling van kinderen, structureel plaatsingsmogelijkheid voor twee enthousiaste kinderverpleegkundigen.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van gemiddeld 36 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.403,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A8A van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 30 oktober vanaf 13.00 uur.