SJG Weert zoekt een

Klinisch geriater

Dienstverband

0,6 fte

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Geriatrie

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

 

0,6 fte

Klinisch geriater

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die de vakgroep Geriatrie komt versterken.

 

De functie

Vanwege de naderende pensionering van één van de vier geriaters is het team op zoek naar een nieuwe collega. De ouderenzorg in SJG Weert is volop in ontwikkeling en heeft vanwege de sterke vergrijzing in de regio een belangrijke plek in de organisatie en is één van de aandachtsgebieden. Geriater Wouter Overbeek: "De klinische geriatrie in ons ziekenhuis is de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd".
Er is een algemene poli Geriatrie, een multidisciplinaire geheugenstraat en valpolikliniek. De vakgroep heeft een actieve klinische medebehandelingsrol met onder andere op alle klinische afdelingen een multidisciplinair overleg (MDO) en een polyfarmaciecheck.
Met de komst van een klinische afdeling voor geriatrische patiënten is er dit jaar bovendien een grote stap gemaakt in de zorg voor kwetsbare ouderen. Hier is de geriater hoofdbehandelaar.
Het aandachtsgebied kwetsbare ouderen kent een vast kernteam dat o.a. de centrale aansturing van projecten en lopende programma's als taak heeft.
De vergrijzing in de regio in combinatie met de korte lijnen met andere specialismen en de centrale aansturing op nieuwe projecten maken het volgens Wouter Overbeek een interessante functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden.
Als geriater sta je dichtbij de oudere (kwetsbare) patiënt en pas je geriatrische vernieuwingen graag toe in een kleinschalig ziekenhuis dat ouderenzorg hoog in het vaandel heeft staan. SJG Weert is op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke geriater die de vakgroep Geriatrie komt versterken.

Wat vragen we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die bewust kiest voor het werken in een perifeer ziekenhuis in een regio waar de geriatrie nog volop in ontwikkeling is. Naast de nodige ambitie, enthousiasme en professionaliteit heb je een samenwerkingsgerichte grondhouding. Je bent flexibel en hebt affiniteit met ketenzorg. Je bent geregistreerd als klinisch geriater.

Wat bieden we?

Als je kiest voor een aanstelling als geriater in SJG Weert, kies je voor een baan in een actieve vakgroep, die volop ruimte biedt aan nieuwe initiatieven. Het geriatrisch team bestaat uit vier klinisch geriaters, een physician assistant in opleiding en drie geriatrie verpleegkundigen.
We bieden je een jaarcontract met, bij goed functioneren, uitzicht op een vaste aanstelling. De klinisch geriaters zijn in loondienst en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS.

Tot slot

  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.
  • Indiensttreding per 1 maart 2021.

Sluitingsdatum:
25-10-2020

Contactpersonen:
Wouter Overbeek
tel.: +31 495-572608