Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Klinisch geriater / internist ouderengeneeskunde (0,6 fte)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wij zijn per direct op zoek naar een klinisch geriater / internist ouderengeneeskunde (tijdelijk)

De functie
Vanwege ziekte en ouderschapsverlof zijn wij op zoek naar een waarnemend geriater of internist ouderengeneeskunde tot 15-01-2025.

Als geriater / internist ouderengeneeskunde bestaat je werk uit spreekuren op onze polikliniek en consultatieve medebehandeling. Je doet mee aan de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

Jouw nieuwe werkplek
De vakgroep geriatrie bestaat uit een gedreven team van 5 geriaters, een internist ouderengeneeskunde (4.2 fte) en 5 geriatrieverpleegkundigen. In de afgelopen jaren is de vakgroep meermaals uitgebreid en zijn de werkprocessen vernieuwd. De geriatrie bestaat uit een polikliniek met onder andere een geheugenpoli, mobiliteitspoli, oncologiepoli en pre-dialyse poli (bv i.k.v. Dialogica studie). Er worden AIO ouderengeneeskunde en (keuze)co-assistenten opgeleid.

Sinds eind 2019 is de Geriatrische Trauma Unit operationeel. Er vinden consulten en medebehandelingen plaats bij kwetsbare ouderen, vaak proactief opgestart door de geriatrieverpleegkundigen. De dagverzorging geriatrie levert een belangrijke bijdrage door observaties van klinische patiënten afkomstig van de diverse verpleegafdelingen. Meerdere geriaters zijn onderdeel van het Palliatief Advies Team.

Naast interne werkzaamheden hecht de vakgroep veel waarde aan samenwerking met onze externe partners, te denken aan MDO’s met de ambulante GGz en casemanagers “Hulp bij Dementie”.
De ambities voor de komende jaren zijn onder andere gericht op het uitbreiden van (transmurale) multidisciplinaire samenwerking voor de kwetsbare oudere patiënt en participatie op de SEH.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding klinisch geriater of internist ouderengeneeskunde;
  • Je bent BIG geregistreerd.

Wat krijg je daarvoor terug?
  • Prettige open werksfeer binnen een goed samenwerkend team;
  • Ruimte voor individuele ontplooiing;
  • Salariëring geschiedt volgens de AMS;
  • Parttime functie voor 0,6 fte;
  • Werkdagen in overleg;
  • Een contract tot 15-01-2025.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met mevrouw drs. Linda Grossfeldt, klinisch geriater en medisch manager 0475-382702 of Dhr. Dave van Soest, clustermanager beschouwend via secretariaat (0475-382923 – 0475-382924)
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de eisen voldoet, nemen we contact met je op.