Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Klinisch (neuro) psycholoog (22-009)

Dienstverband

4 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Wij zijn op zoek naar een Klinisch (neuro) psycholoog"
Vacaturenummer, 22-009, uren in overleg

Wie ben jij?
Als klinisch (neuro) psycholoog ben jij een veelzijdig inzetbare collega die niet terugdeinst voor een nieuwe uitdaging. Er staat je een breed takenpakket te wachten waar je naar eigen inzicht invulling aan gaat geven: psychodiagnostiek, indicatiestelling, psychologische behandeling/psychotherapie en consultatie ten behoeve van poliklinische- en klinische patiënten. Je neemt deel aan multidisciplinaire patiënten besprekingen, je participeert in ziekenhuis- en regionale commissies en medische staf activiteiten, je begeleidt GZ-psychologen in opleiding en stagiaires psychologie. Tevens lever je een bijdrage aan de voorgenomen transitie van PAAZ naar MPU. Uitbreiding op het gebied van bijvoorbeeld pediatrische psychologie behoort tot de mogelijkheden.

Het betreft een dienstverband dat variabel is tussen 24 uur en 36 uur per week.

Jouw nieuwe werkplek
De vakgroep Medische Psychologie is een eigenstandige kleinschalige vakgroep binnen het ziekenhuis. De vakgroep verricht indicatiestelling, diagnostiek, behandeling en verwijzing op verzoek van medisch specialisten ten behoeve van patiënten van alle leeftijdscategorieën, die medische klachten hebben, al dan niet medisch verklaard. De medewerkers van de afdeling nemen deel aan behandelteams, onder andere geriatrie, neurologie, psychiatrie, nefrologie, diabetologie, cardiologie, revalidatie en kindergeneeskunde. De vakgroep bestaat uit een klinisch neuropsycholoog/ klinisch psycholoog, drie GZ-psychologen, een basispsycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog en één basispsychoog. De psychologen verdelen de werkzaamheden naar aandachtsgebieden. De psychologen worden ondersteund door twee psychodiagnostisch medewerksters en twee secretaresses. Het is een kleine en overzichtelijke vakgroep waardoor iedereen nauw verbonden is, wat de communicatie en samenwerking ten goede komt. Binnen de vakgroep is veel ruimte beschikbaar voor de nieuwe collega om richting te geven aan de invulling van de functie. Er zijn diverse ontwikkelingen gaande (bijvoorbeeld op het gebied van een nieuw op te zetten SOLK-poli in samenwerking met psychiatrie) en er is een grote variatie in vraagstellingen. De verdere digitalisering van de vakgroep en van psychologische hulpverlening is een speerpunt in 2022.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent opgeleid tot klinisch neuropsycholoog (BIG) of klinisch psycholoog (BIG) met affiniteit voor neuropsychologie;
  • Je hebt affiniteit met de somatische gezondheidszorg en aantoonbare ervaring met psychiatrische diagnostiek en behandeling;
  • Je bent allround inzetbaar voor de verschillende medische specialisaties binnen het ziekenhuis;
  • Je hebt ervaring met het geven van werkbegeleiding en/of supervisie;
  • Je bent lid van een psychotherapeutische vereniging.
Wij zoeken een collegiale en enthousiaste klinisch psycholoog/klinisch neuropsycholoog, die bereid is een voortrekkersrol te vervullen binnen en richting te geven aan de vakgroep Medische Psychologie. Je beschikt over managementcapaciteiten op breed vlak en je hebt een transparante en proactieve houding. Als klinisch psycholoog ben je lid van de medische staf.

Wat krijg je daarvoor terug?
Wij bieden je een uitdagende functie met ontwikkelingsmogelijkheden en een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er is een ruim budget beschikbaar voor (na)scholing. Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring ontvang je een (marktconform) salaris ingeschaald volgens de CAO Ziekenhuizen. De werkdagen en het takenpakket worden in onderlinge afstemming vastgesteld. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hilde Keeris, GZ-psycholoog, telefoonnummer 0475-382577 of dhr. Guido van den Hombergh (algemeen manager) 06-15264614

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot 11 februari kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Malou Heijnen
+31 6 46241184
malou.heijnen@lzr.nl