MET ggz zoekt een

Klinisch Psycholoog Hoensbroek

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Jij hebt je strepen verdiend als Klinisch psycholoog. Je bent een bewezen topper in je vak en je wordt niet alleen gewaardeerd om je kennis en kunde, maar ook om je vernieuwende kijk op zaken. Je hebt aantoonbare ervaring met het diagnosticeren en behandelen van ernstige en complexe psychische problemen en stoornissen bij volwassenen. Je deelt je kennis en ervaring als supervisor en tijdens intervisies. Je hebt goede ideeën over hoe het beter kan in de ggz en weet hier met jouw overtuigingskracht, durf en tact draagvlak voor te creëren binnen en buiten de organisatie. Ter uitbreiding van ons team Volwassenenzorg in Maastricht zijn wij op zoek naar een ambitieuze Klinisch psycholoog. Een bevlogen vakman of -vrouw die samen met ons wil meebouwen aan een vernieuwde, toonaangevende MET ggz. Kom jij ons versterken?

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Wij zijn op zoek naar versterking en senioriteit voor ons leergierige en enthousiaste team in Hoensbroek. We bieden vanuit dit team behandeling aan voor brede problematiek, zowel generalistische Basis GGZ als specialistische GGZ. Als Klinisch Psycholoog ben je hier inzetbaar voor een breed scala aan problematiek.

Wat je gaat doen

 • Je voert aanmeldingsgesprekken en bent verantwoordelijk voor de intake, anamnese, observatie, onderzoek, classificatie en indicatiestelling;
 • Je voert behandelplannen uit;
 • Je draagt zorg voor de continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling;
 • Je draagt zorg voor de voorgeschreven dossiervorming;
 • Je vervult een advies- en consultatierol richting hulpverleners, management en externe belanghebbenden;
 • Je vervult een rol als werkbegeleider en supervisor en neemt deel aan intervisie en referaten;
 • Je levert een bijdrage aan zorginhoudelijke innovatie en beleidsvorming.

Wie jij bent

 • Je bent een enthousiaste en ambitieuze professional;
 • Je bent vernieuwend en denkt graag mee over de nieuwe ggz ontwikkelingen en hoe het beter kan;
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog en BIG-registratie tot klinisch psycholoog. Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring op academisch niveau;
 • Je beschikt over de kennis en vaardigheden om wetenschappelijk onderzoek te coördineren en uit te voeren;
 • Je hebt ervaring met het werken met zorgprogramma’s en samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel 

Wat wij jou bieden 
Een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en intervisie- en opleidingsmogelijkheden. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 75 van de cao ggz. (maximaal € 7.934,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Het betreft een parttime aanstelling voor onbepaalde tijd. Voor de locatie Hoensbroek zijn we op zoek naar 0,44 FTE (16 uur). Heb je de wens om meer uren te werken dan is inzet op een van onze andere locaties bespreekbaar!

Solliciteren
Word jij enthousiast van bovenstaande vacature? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met team coördinator & SPV Iris Wiermans,  via T: 06-118 800 46 of solliciteer direct via onderstaande button! 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.