De Zorggroep zoekt een

Klinisch Psycholoog

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Het beroep van de toekomst! Maak jij samen met De Zorggroep in deze nieuwe functie de ambitie waar om hét regionale kenniscentrum binnen de ouderenzorg te worden?

Wat ga je doen?
De ouderenzorg was nog nooit zo dynamisch als nu en jij ziet dit als een mooie uitdaging! Als klinisch psycholoog ga jij aan de slag met de (psycho)diagnostiek en indicatiestellingen rondom complexe vraagstukken. Je observeert, onderzoekt, diagnosticeert en behandelt intramurale cliënten met complexe cognitieve functiestoornissen en/of psychiatrische problematiek. Wanneer nodig werk je multidisciplinair samen en deel je jouw adviezen met afdelingsteams. Wetenschappelijk onderzoek en innovatie? Daar word jij enthousiast van! Je hebt een actieve rol in beleidsontwikkeling en het opstellen van nog betere behandelplannen. Ook lever je een bijdrage aan het uitzetten van behandellijnen, geef je klinische lessen (en andere vormen van onderwijs aan teams) en bied je supervisie aan collega’s. Binnen De Zorggroep is er een vaste opleidingsplek voor één klinisch psycholoog en hierin heb jij een begeleidende rol. Je wordt lid van de opleidingsgroep Klinische Psychologie binnen het consortium psychologische vervolgopleidingen (CPVO) met Vincent van Gogh (P-opleider prof.dr. Jos Egger). Hoe mooi is het om je kennis te kunnen delen?

Binnen de vakgroep psychologen ga je inhoudelijk een belangrijke rol vervullen en stuur je functioneel collega’s aan. Jouw focus ligt op drie belangrijke thema’s binnen De Zorggroep: positieve gezondheid, verbinding met vitale gemeenschappen en welzijn. Daarnaast lever je een bijdrage aan de vele ontwikkelingen op gebieden zoals specifieke behandelmogelijkheden bij ouderen, wet zorg en dwang en het regiebehandelaarschap. De Zorggroep heeft connecties met het VvG Instituut, UKON Nijmegen en maakt deel uit van het Consortium Vincent van Gogh e.a. en is voornemens om een centrale rol te hebben in het Integrale Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP/DEC). Jouw rol als klinisch psycholoog is daarin essentieel. Met jouw werk maak je impact en dat begrijp je. Je kunt er écht zijn voor mensen, hebt een maatschappelijke rol en met jouw passie voor het vak ben je een fijne collega!

Wat hebben wij jou te bieden
Je komt binnen De Zorggroep terecht in een vakgroep van master- en GZ-psychologen. Hun inzet is verdeeld over de regio’s. Organisatorisch valt de vakgroep onder het Expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep en je werkt vaak in een multidisciplinaire setting op de locaties. Het EBC heeft de ambitie om hét kenniscentrum van de regio te worden is samen met de geriatrische revalidatiezorg (GRZ) een zelfstandig organisatieonderdeel.

Wij bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd. Het exacte aantal uren wordt in onderling overleg bepaald. Als Klinisch Psycholoog word je marktconform ingeschaald op basis van de cao VVT. Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholing- en opleidingsmogelijkheden;
- collectieve (zorg)verzekeringen en volledige vergoeding van lidmaatschap bij een beroepsvereniging;
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma;
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven;
- je wordt goed gefaciliteerd om je werk te kunnen doen en krijgt beschikking over een laptop en telefoon.

 

Wie jij bent
Een klinisch psycholoog met passie voor het vak. Je vindt het leuk om te pionieren en krijgt energie van het opleiden van mensen. Met jouw expertise ben je van grote betekenis in de ouderenzorg en je kunt de balans vinden tussen zelfstandig en in een multidisciplinair team werken. Je leert graag van je collega’s! Het leveren van individueel maatwerk vind je belangrijk, je kijkt graag naar wat er nog wél kan. Waar nodig neem jij het initiatief en ben je een echte doorzetter. Je houdt wel van een uitdaging en bent sterk in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie. Daarnaast stel je je flexibel op en ben je vooral een leuke collega!

Verder belangrijk:
- je bent een geregistreerd klinisch psycholoog, ervaring is een mooie pré;
- affiniteit met en/of ervaring in het werken met ouderen;
- voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de “solliciteren-knop” en we bezorgen je zo snel mogelijk een terugkoppeling. Heb je eerst nog een aantal vragen over werken als klinisch psycholoog binnen De Zorggroep? Neem dan contact op met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

De Zorggroep
De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij de cliënt thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en we geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.