MET ggz zoekt een

Klinisch Psycholoog

Dienstverband

16 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Jij hebt je strepen verdiend als Klinisch psycholoog. Je bent een bewezen topper in je vak en je wordt niet alleen gewaardeerd om je kennis en kunde, maar ook om je vernieuwende kijk op zaken. Je hebt aantoonbare ervaring met het diagnosticeren en behandelen van ernstige en complexe psychische problemen en stoornissen bij kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen. Je deelt je kennis en ervaring als supervisor en tijdens intervisies. Je hebt goede ideeën over hoe het beter kan in de ggz en weet hier met jouw overtuigingskracht, lef en tact draagvlak voor te creëren binnen en buiten de organisatie. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze Klinisch psycholoog. Een bevlogen vakman of -vrouw die samen met ons wil meebouwen aan een vernieuwde, toonaangevende MET ggz. Kom jij ons versterken?    

Team Venlo:
Locatie Venlo is een klein enthousiast team, dat bestaat uit een multidisciplinaire samenstelling, die op zoek is naar iemand die een bijdrage wil leveren aan zowel het uitbouwen van ons team als het waarborgen van de zorg continuïteit van onze cliënten. Daarbij zijn wij nieuwsgierig naar jouw creatieve ideeën en expertise op het gebied van jouw ervaring en specialisme.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Wat je gaat doen

 • Je voert aanmeldingsgesprekken en bent verantwoordelijk voor de intake, anamnese, observatie, onderzoek, classificatie en indicatiestelling;
 • Je voert behandelplannen uit;
 • Je draagt zorg voor de continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling;
 • Je draagt zorg voor de voorgeschreven dossiervorming;
 • Je vervult een advies- en consultatierol richting hulpverleners, management en externe belanghebbenden;
 • Je vervult een rol als werkbegeleider en supervisor en neemt deel aan intervisie en referaten;
 • Je levert een bijdrage aan zorginhoudelijke innovatie en beleidsvorming.

Wie jij bent

 • Je bent een enthousiaste en ambitieuze professional;
 • Je bent vernieuwend en denkt graag mee over de nieuwe ggz ontwikkelingen en hoe het beter kan;
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog en BIG-registratie tot klinisch psycholoog. Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring op academisch niveau;
 • Je beschikt over de kennis en vaardigheden om wetenschappelijk onderzoek te coördineren en uit te voeren;
 • Je hebt ervaring met het werken met zorgprogramma’s en samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel.

Wat wij jou bieden
Een topfunctie binnen een dynamische, financieel solide organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz). Een prettige werksfeer en korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 75 van de cao ggz. Het betreft een fulltime of parttime aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Michiel van de Goor Teamcoördinator & GZ-Psycholoog T: 06 -22 51 79 01 E: mvandegoor@metggz.nl 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.