Zuyderland zoekt een

Klinisch psycholoog in opleiding locatie Heerlen

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Je bent een GZ-psycholoog die een sterke affiniteit heeft met soma en psyche en je wil specialist worden op dat gebied.


Wat ga je doen?

Je gaat de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog volgen, een vierjarige opleiding als vervolg op de postacademische opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. De gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist-klinisch psycholoog (GIOS) verwerft specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling (waaronder een volledige psychotherapie opleiding). De GIOS ontwikkelt een wetenschappelijke attitude, verwerft onderzoeksvaardigheden en verricht zelfstandig een wetenschappelijk onderzoek in de klinische praktijk. Ook verwerft de GIOS kennis en vaardigheden op het gebied van beleid, innovatie en management.

De GIOS zal gedurende de praktijkopleiding in meerdere teams en settings werkzaam zijn, waarbij somatische klachten en aandoeningen en daarmee gepaard gaande psychische comorbiditeit een van de centrale aandachtsgebieden zal zijn. Ook wordt gewerkt vanuit verschillende psychotherapeutische referentiekaders. Hierdoor kan de GIOS een brede en specialistische ervaring opdoen. Het behandelaanbod betreft individuele, systeem- en groepsbehandelingen die ambulant, in deeltijd of klinisch plaats kunnen vinden. De verschillende teams zijn multidisciplinair samengesteld.

Voor verdere informatie m.b.t. de opleiding zie www.rinozuid.nl


Wie ben jij?

  • Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog, mogelijk aangevuld met psychotherapie.
  • Ervaring in en affiniteit met Volwassenenzorg.
  • Kennis van en ervaring met patiënten met somato-psychische comorbiditeit.
  • Je bent leergierig, ambitieus, ondernemend en beschikt over veel doorzettingsvermogen.


Wat bieden wij?

  • Een opleidingsplaats tot Klinisch Psycholoog, start 1 september 2020.
  • Een dienstverband voor de duur van de opleiding (4 jaar).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
  • De salariëring is overeenkomstig functiegroep FWG 65/70, afhankelijk van je vooropleiding.
  • De arbeidsduur ligt tussen 24 en 32 uur per week.
  • Het werkpatroon is nader overeen te komen.


Interesse?

Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij de heer S. Salet, klinisch psycholoog en P-opleider, via telefoonnummer 088-4597837 of bij de heer S. Burm, afdelingshoofd, via telefoonnummer 06-20770926.


Over Zuyderland GGZ

Bij Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen. GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen. Wij beschikken over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma's op locaties van Zuyderland o.a. Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraaggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal. Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg is een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren.


Aanvullende informatie

De selectiegesprekken zijn gepland op maandag 2 maart 2020.

Na de sollicitatieprocedure binnen Zuyderland volgt nog een selectiegesprek bij RINO Zuid.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.


Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1217/klinisch-psycholoog-in-opleiding-locatie-heerlen