Zuyderland zoekt een

Klinisch psycholoog in opleiding Heerlen

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Je bent een ambitieuze GZ-psycholoog die een sterke affiniteit heeft met psychische en somatische problematiek en je wil specialist worden op het gebied waar deze werelden op een bijzondere manier samenkomen.

Wij bieden een opleidingsplaats aan tot KLINISCH PSYCHOLOOG Volwassenen & Ouderen, locatie Parkstad. Deze opleiding start in september 2021 bij RINO Zuid.

Wat ga je doen?

Je gaat de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog volgen, een vierjarige opleiding als vervolg op de postacademische opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. De gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist-klinisch psycholoog (GIOS) verwerft specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling (waaronder een volledige psychotherapie opleiding). De GIOS ontwikkelt een wetenschappelijke attitude, verwerft onderzoeksvaardigheden en verricht zelfstandig een wetenschappelijk onderzoek in de klinische praktijk. Ook verwerft de GIOS kennis en vaardigheden op het gebied van beleid, innovatie en management.

De GIOS zal gedurende de praktijkopleiding in meerdere multidisciplinair samengestelde teams en settings werkzaam zijn, waarbij somatische klachten en aandoeningen en daarmee gepaard gaande psychische comorbiditeit een van de centrale aandachtsgebieden zal zijn. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van complexe diagnostiek en er wordt gewerkt vanuit verschillende psychotherapeutische referentiekaders. Hierdoor kan de GIOS een brede en specialistische ervaring opdoen. Het behandelaanbod betreft individuele, systeem- en groepsbehandelingen die ambulant, in deeltijd of klinisch plaats kunnen vinden. Je zult gaandeweg het opleidingstraject in ieder geval werkzaam zijn binnen de Medische psychologie, Soma & Psyche (specialistische GGZ) en de kliniek, waaronder de Medisch Psychiatrische Unit. Dit traject biedt een schat aan bijzondere leerervaringen die je specialistische kennis en competenties krachtig helpen ontwikkelen.

Voor verdere informatie m.b.t. de opleiding zie www.rinozuid.nl

Wie ben jij?

 • Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog, mogelijk aangevuld met psychotherapie.
 • Ervaring in en affiniteit met Volwassenenzorg.
 • Kennis van en ervaring met patiënten met somato-psychische comorbiditeit.
 • Je bent leergierig, ambitieus, ondernemend en beschikt over veel doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?

 • Een opleidingsplaats tot Klinisch Psycholoog, start 1 september 2021.
 • Een dienstverband voor de duur van de opleiding (4 jaar).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
 • De salariëring is overeenkomstig functiegroep FWG 65/70, afhankelijk van uw vooropleiding.
 • Vergoeding van de opleidingskosten.
 • De arbeidsduur ligt tussen 24 en 32 uur per week.
 • Het werkpatroon is nader overeen te komen.

Interesse?

Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij de heer S. Salet, klinisch psycholoog en P-opleider, via telefoonnummer 088-4597837 of bij de heer S. Burm, afdelingshoofd, via telefoonnummer 06-20770926.

Aanvullende informatie

Na de sollicitatieprocedure binnen Zuyderland volgt nog een selectiegesprek bij RINO Zuid.