Zuyderland zoekt een

Klinisch Psycholoog in opleiding locatie Sittard-Geleen

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Je bent een ambitieuze GZ-psycholoog met sterke affiniteit met alles wat de complexe specialistische GGZ te bieden heeft en je wil de kans grijpen om specialist te worden op dit gebied.

Wij bieden een opleidingsplaats aan tot KLINISCH PSYCHOLOOG Volwassenen & Ouderen, locatie Sittard-Geleen. Deze opleiding start in september 2021 bij RINO Zuid.

Wat ga je doen?

Je gaat de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog volgen, een vierjarige opleiding als vervolg op de postacademische opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. De gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist-klinisch psycholoog (GIOS) verwerft specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling (waaronder een volledige psychotherapie opleiding). De GIOS ontwikkelt een wetenschappelijke attitude, verwerft onderzoeksvaardigheden en verricht zelfstandig een wetenschappelijk onderzoek in de klinische praktijk. Ook verwerft de GIOS kennis en vaardigheden op het gebied van beleid, innovatie en management.

De GIOS zal gedurende de praktijkopleiding in meerdere multidisciplinair samengestelde teams en settings werkzaam zijn, waarbij de zorglijn Angst, Stemming en Persoonlijkheid vertrekpunt van het opleidingstraject zal zijn. Daarnaast zal je gaandeweg ruime ervaring opdoen binnen de doelgroep met ernstige psychiatrische aandoeningen en werkzaam zijn op de kliniek. Het opleidingstraject biedt mogelijkheden om ervaring op te doen op gebieden die aansluiten bij jouw affiniteit of juist nieuw voor je zijn. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van complexe diagnostiek en er wordt gewerkt vanuit verschillende psychotherapeutische referentiekaders. Hierdoor kan de GIOS een brede en specialistische ervaring opdoen. Het behandelaanbod betreft individuele, systeem- en groepsbehandelingen die ambulant, in deeltijd of klinisch plaats kunnen vinden. Dit traject biedt een schat aan mooie leerervaringen die je specialistische kennis en competenties krachtig helpen ontwikkelen.

Voor verdere informatie m.b.t. de opleiding zie www.rinozuid.nl


Wie ben jij?

 • Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog, mogelijk aangevuld met psychotherapie.
 • Ervaring in en affiniteit met Volwassenenzorg.
 • Affiniteit met in ieder geval Angst, Stemming en Persoonlijkheid
 • Je bent leergierig, ambitieus, ondernemend en beschikt over veel doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?

 • Een opleidingsplaats tot Klinisch Psycholoog, start 1 september 2021.
 • Een dienstverband voor de duur van de opleiding (4 jaar).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
 • De salariëring is overeenkomstig functiegroep FWG 65/70, afhankelijk van je vooropleiding.
 • Vergoeding van de opleidingskosten.
 • De arbeidsduur ligt tussen 24 en 32 uur per week.
 • Het werkpatroon is nader overeen te komen.

Interesse?

Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij de heer S. Salet, klinisch psycholoog en P-opleider, via telefoonnummer 088-4597837 of de heer S. Burm, afdelingshoofd, via telefoonnummer 06-20770926.

Aanvullende informatie

Na de sollicitatieprocedure binnen Zuyderland volgt nog een selectiegesprek bij RINO Zuid.