Mondriaan zoekt een

Klinisch Psycholoog KJ

Dienstverband

Voltijd / deeltijd

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband: Voltijd of deeltijd
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Klinisch psycholoog
Standplaats: Maastricht of Heerlen
Opleiding: Afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog, BIG geregistreerd
Salaris: FWG 75 - CAO GGZ (min. € 4.883,-- en max. € 7.703,--)
Werving: In- en externe werving
Reageren voor : 01-04-2020

Past deze functie bij jou?

Mondriaan Kinderen en Jeugdigen behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tot 25 jaar met complexe psychiatrische problematiek in Limburg. Onze zorg is toegankelijk, mobiel en snel beschikbaar. We zijn gespecialiseerd in integrale, ontwikkelingsgerichte diagnostiek, behandeling en crisisinterventie. Behandeling start in principe vanuit de vertrouwde omgeving van het kind. Soms kan dat niet. We bieden dan klinische- en/of dagbehandelingen aan, zo kort mogelijk en zo lang als nodig.
Momenteel bevinden wij ons in een zorginhoudelijke en organisatorische transformatie en we dagen je uit om daaraan bij te dragen en met ons mee te ontwikkelen.

Als klinisch psycholoog werk je in hoge mate zelfstandig binnen een multidisciplinair samenwerkingsverband. Je voert individuele, systeem- en groepsbehandelingen uit. Binnen het team zorg je voor een adequate interdisciplinaire afstemming en uitvoering van een gedifferentieerd therapeutisch behandelaanbod, waarbij je tevens bijdraagt aan verdere ontwikkeling en implementatie van evidence based zorglijnen. Je voert (neuro)psychologisch onderzoek uit ten behoeve van diagnostiek en behandeling. Je werkt volgens de zorgprogramma’s van de afdeling en de multidisciplinaire richtlijnen. Je onderhoudt contacten met behandelaren van specialistische behandelcentra, samenwerkingspartners en met verwijzers. Mondriaan is een opleidingsinstituut voor de praktijkopleiding van gezondheidszorgpsychologen, klinische psychologen en psychotherapeuten.
Je treedt op als supervisor van collega’s in opleiding en fungeert als hoofdbehandelaar.

Jouw kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar een deskundige en geregistreerde klinisch psycholoog die grote affiniteit heeft met onze doelgroep en méér wil dan alleen behandelaar zijn: Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Je beschikt over een ‘helikopterview’ bij de aanpak van multidisciplinaire problematiek en je hecht waarde aan het uitgangspunt van ‘eigen regie’ en ‘zelfregulering’ voor zowel teams als patiënten. Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het management en adviseer je de organisatie over de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en overige zorgprocessen. Dit doe je bijvoorbeeld door het verzorgen van intervisie en het geven van onderwijs.

Wat wij bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Rosy Ghijsens, bereikbaar op het nummer: 088-5068481.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.