Mondriaan zoekt een

Klinisch psycholoog voor de FACT Teams in Heerlen Noord en Heerlen Centrum

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren

Dienstverband: 24 - 36 uur p.w.
Soort dienstverband: Jaarcontract met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd
Dienstrooster: Dagdienst
Kernfunctie: Klinisch psycholoog
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog, BIG geregistreerd
Salaris: FWG 75 - CAO GGZ (min. € 5.030,-- en max. €7.934,--)
Reageren voor: 9 november 2020
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Het FACT-team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en outreachend, dit betekent dat de behandeling plaatsvindt waar de patiënt woont of zich regelmatig bevindt. Dit kan zijn in de eigen woning, een sociaal pension, dagopvang of een beschermde woonvorm. De behandeling kan worden gecombineerd met woonbegeleiding, financiële dienstverlening, sociale participatie, activering en begeleiding bij overige sociaal maatschappelijke problemen. De patiënt wordt toegeleid naar training, opleiding, arbeid of vrijwilligerswerk. Het eigen sociale netwerk wordt zo veel mogelijk bij de behandeling betrokken.

Als klinisch psycholoog werk je in hoge mate zelfstandig binnen een multidisciplinair samenwerkingsverband. Je vervult de functie van regiebehandelaar en als klinisch psycholoog ook de rol van 'bij de behandeling betrokken specialist'. Je verricht intakes, psychodiagnostische onderzoeken en behandelt patiënten individueel, in systeem of groepsverband. Uitdaging binnen onze FACT teams is om diepgang te geven inzake diagnostiek, supervisie en werkbegeleiding aan GZ Psychologen en PIOG 's: Dit is een taak voor jou als klinisch psycholoog.

Daarnaast zijn innovatie van behandelingsrichtlijnen en kwaliteitsbewaking ook fundamentele taken van jouw functie. Je levert een bijdrage aan de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het behandelplan en aan de verdere ontwikkeling van de diagnostiek en de behandelvormen.

Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar een deskundige en geregistreerde klinisch psycholoog die grote affiniteit heeft met onze doelgroep en méér wil dan alleen behandelaar zijn: Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Je beschikt over een 'helikopterview' bij de aanpak van multidisciplinaire problematiek en je hecht waarde aan het uitgangspunt van 'eigen regie' en 'zelfregulering', voor zowel teams als patiënten. Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het management en adviseer je de organisatie over de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en overige zorgprocessen. Dit doe je bijvoorbeeld door het verzorgen van intervisie en het geven van onderwijs. Je werkt samen in een team van circa 10 professionals.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Eef Wevers, RVE manager, bereikbaar via telefoonnummer: 06-50066889. Wil je reageren op deze vacature? Dat kan via de button:

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.