Mondriaan zoekt een

Klinisch psycholoog voor Kinderen &Jeugdigen (K&J)

Dienstverband

8-12

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Kom jij ons tijdelijk ondersteunen?

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog (KP-er) die ons op korte termijn kan uithelpen, onder meer op de poli, bij het traumacentrum en bij de jeugd FACT-teams. Het gaat om minimaal 8-12 uur per week, meer uren zijn zeker te bespreken. Jij bent een enthousiaste KP-er die grote affiniteit heeft met de doelgroep en een rol op zich wil nemen t.a.v. de werkbegeleiding en patiëntenzorg van onze twee KP-ers in opleiding (GIOS 2de en 3de jaars). Eventueel in combinatie met beleids- en ontwikkeltaken. Jij vindt het een uitdaging om bij te dragen aan een zorginhoudelijke en organisatorische transformatie. Vanuit jouw expertise denk je graag mee in de verdere ontwikkeling en implementatie van evidence based zorglijnen.

Wat bieden wij jou?
Een gevarieerde en zinvolle positie binnen een professionele en prettige werkomgeving: Er liggen momenteel veel uitdagingen bij K&J die we samen willen omzetten in kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Het salaris voor een KP-er is vastgesteld conform FWG 75. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling.

Wie zijn wij en wat vragen wij?
Mondriaan is een innovatieve organisatie met diverse postmaster beroepsopleidingen, vakgroepen, specialismeleiders en een specialismeraad. Als klinisch psycholoog werk je binnen K&J in hoge mate zelfstandig binnen een multidisciplinair samenwerkingsverband. Je voert individuele, systeem- en groepsbehandelingen uit. Binnen het team zorg je voor een adequate interdisciplinaire afstemming en uitvoering van een gedifferentieerd therapeutisch behandelaanbod. Buiten je rol als KP-er in de verschillende teams binnen K&J, onderhoud je contacten met behandelaren van specialistische behandelcentra, samenwerkingspartners en verwijzers. We zijn op zoek naar een deskundige en geregistreerde klinisch psycholoog die meer wil zijn dan behandelaar alleen: Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Je hecht waarde aan het uitgangspunt van ‘eigen regie’ en ‘zelfregulering’ voor zowel teams als patiënten. Je hebt een coachende houding, maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is. Daarnaast geef je advies over de (door)- ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en de overige zorgprocessen.

                                                                                                                                                                                        Heb je interesse?
Wanneer je geïnteresseerd bent of nog vragen hebt, mail dan naar Rosy Ghijsens, directeur zorg K&J:  r.ghijsens@mondriaan.eu