Zuyderland zoekt een

Klinisch Verloskundige (24-36 uur p.w., locatie Heerlen)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij de klinisch verloskundige die samen met ons verder wil bouwen aan de toekomst van het Geboortecentrum? Op dit moment zoeken we een verloskundige voor de duur van 1 jaar en ter vervanging van zwangerschap. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan

In het Geboortecentrum in Heerlen wordt gewerkt volgens het family centered care en het gastvrijheidsprincipe, met de visie om de hoogst kwalitatieve zorg te leveren aan vrouw, moeder en kind. De Verloskunde heeft een samenwerkingsrelatie met de Academie Verloskunde Maastricht van Zuyd Hogeschool. Deze samenwerking betreft zowel het opleiden van student-verloskundigen, als het participeren in onderzoek.

Als Klinisch Verloskundige ben je medeverantwoordelijk voor de prenatale en natale zorg en werk je in een multidisciplinair team. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van theoretisch en praktisch onderwijs aan studenten Verloskunde en Co-assistenten. Je bent de linking-pin met de Academie Verloskunde Maastricht en bent verantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijs. Je coördineert in nauwe samenwerking met de vakgroep Gynaecologie en de Academie Verloskunde researchvraagstukken.

Wat neem je mee?

 • Een bachelor Verloskunde liefst aangevuld met een master Klinische Verloskunde dan wel bereid zijn aanvullende scholing te volgen op het gebied van stage-werkbegeleiding en klinische verloskunde;
 • BIG-geregistreerd;
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring als (klinisch) Verloskundige;
 • In staat om vernieuwend te denken over de organisatie van de verloskundige zorg;
 • EBM geschoold en enthousiast om te participeren in onderwijs aan studenten en deel te nemen aan onderzoeksprogramma’s;
 • In staat om binnen een multidisciplinair team jouw bijdrage aan de zorg te leveren;
 • Je bent in staat vakoverstijgend te denken, waarbij je het belang van de patiënt en de betreffende behandeling niet uit het oog verliest.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract vooralsnog voor de duur van één jaar of een contract ter vervanging van twee zwangerschappen.
 • Een werkweek van gemiddeld 24-36 uur, de werkdagen zijn maandag t/m zondag waarbij in alle diensten wordt gewerkt.
 • Een salaris in FWG 60 met een bruto maandsalaris van € 3.389,- tot € 4.964,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Het Geboortecentrum bestaat uit de verloskamers zwangerendagcentrum, de kraamafdeling en de afdeling Neonatologie. Het team van de verloskamers bestaat uit 45 verpleegkundigen en 20 verloskundigen, de kraamafdeling en neonatologie bestaat uit ongeveer 90 verpleegkundigen. Jij verleent samen met andere professionals voor, tijdens en na de bevalling top zorg aan moeder, partner en kind.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met mevrouw Chris Stevens-Osiadacz, Afdelingshoofd, telefoonnummer 06-30727429.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.