Sint Jozef wonen en zorg zoekt een

Kok - Eerste medewerker restaurant

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Meijel

Werkvelden

Ouderenzorg

Op zoek naar een leuke horeca baan in een fijne werkomgeving?

Waarbij je overdag werkt en ’s avonds vrij bent?

Zorg jij voor gastvrijheid en een warm welkom op onze locatie? 

Zet de volgende stap op weg naar de leukste baan!

 

Sint Jozef is een kleinschalige klantgerichte organisatie. Er heerst een ontspannen, gastvrije sfeer met een hechte verbinding met het dorp Meijel. Bij Sint Jozef wonen onder andere mensen met dementie of een lichamelijke aandoening.

 

Voor ons horecateam zijn we op zoek naar een kundige, betrokken en enthousiaste kok,. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en willen dat jij je helemaal thuis gaat voelen in onze organisatie.

Gastvrijheid vind jij erg belangrijk. Daarom doe jij je uiterste best om de ouderen, bezoekers, dienstverleners en leveranciers een welkom gevoel te geven. 

Wat ga je doen

Dagelijks kook en regenereer je verse maaltijden voor bewoners, gasten en onze warme maaltijdservice Tafeltje Dekje en de hele dag door zijn gasten van buitenaf welkom in het restaurant. Mensen komen hier graag. We zorgen er met het hele team voor dat we onze bewoners en gasten zich hier thuis voelen door ze lekker eten en drinken voor te schotelen.

Je werkt zowel in de keuken als in de coffeecorner. Daarbij ontvang je bezoekers en beantwoord je zo nodig de telefoon en e-mails. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit. Soms maak je een gezellig praatje met een van de bewoners, hun familie en aanwezige gasten.

Je werkt nauw samen met de collega’s van de horeca en zorgt samen voor een aantrekkelijk restaurant en houdt de ruimte schoon en op orde. Je hebt een coachende rol richting je collega’s. Als het zo uitkomt, schenk je zelf een kopje koffie in voor een bezoeker die nog even moet wachten.

Al die verschillende werkzaamheden, maken deze functie erg afwisselend.

 

Je werktijden zijn overdag en om het weekend. Je stemt je werktijden af met je collega’s.

 

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een mbo-opleiding niveau 3 in de horeca (bij voorkeur koksopleiding) en hebt werkervaring in de horeca/ facilitaire dienstverlening.
  • Je hebt kennis van dieetleer en je hebt affiniteit met de zorg voor ouderen.
  • Jij bent van maandag tot en met zondag beschikbaar. Je werkt doordeweeks en om het weekend;
  • Je hebt ervaring in het coachen van collega’s.

 

Heb je je koksopleiding nog niet helemaal afgerond, maar wil je als toekomstig horeca-topper je loopbaan alvast een kickstart geven? We hebben ook mogelijkheden voor studenten van horeca-opleidingen. Je collega’s zullen je begeleiden in je verdere opleidingstraject.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld een informatief gesprek of een meeloopmoment. Welke past bij jou?

Bel of mail met Marion Oomen via 06-29118675 of m.oomen@sintjozef.nl

Heb je interesse, stuur dan je motivatie en cv naar sollicitatie@sintjozef.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld