Land van Horne zoekt een

Kok voor meerdere locaties

Dienstverband

15 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maarheeze Someren

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat je functie inhoudt
Realiseren van een zo goed mogelijke ondersteuning van de processen in de voeding, afgestemd op de wensen en behoeftes van de cliënten, gasten en medewerkers waarbij het gastvrijheidconcept als uitgangspunt dient. Het voor-, bereiden en serveren van warme (dieet)maaltijden en lunchgerechten in back- en frontoffice. Het uitdragen van het gastvrijheidconcept, innoveren en blijven werken aan vernieuwingen.

Wat wij vragen
MBO-instellingskok c.q. restaurantkok. Ervaring in het vakgebied is gewenst. Een klantvriendelijke instelling en enthousiaste en collegiale werkhouding. Bereidheid om ook ingezet te worden op locatie Witven in Someren en om in geval van ziekte of verlof voor een collega in te vallen.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur bedraagt 15 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. De functie is ingedeeld in functiegroep 30 van het FWG 3.0 systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Nijs, teamleider catering. T.06-13882581