Parc Imstenrade zoekt een

Kom jij ons activiteitenteam op Parc Imstenrade in Heerlen versterken?

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Kom jij ons activiteitenteam op Parc Imstenrade in Heerlen versterken?

Flexibele uren

Misschien ben je wel eens bij ons langs gefietst of gereden en dacht je: "Wow, dat ziet er mooi uit zeg! Wat is het precies? Hoe zou het er van binnen uitzien? Nou, bijna nog mooier dan dat je van buiten kan zien!

Op onze residentie Parc Imstenrade bieden wij ruimte voor een goed leven op een prachtig residentieel complex. Met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Hoe tof zou het niet zijn als dit jouw nieuwe werkplek zou zijn?! Binnen ons team van activiteitenbegeleiders hebben wij een plekje vrij voor je.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Je komt te werken op onze afdeling dagbesteding De Salon binnen Parc Imstenrade. Voor zo'n 8-12 bewoners zorg je voor een fijne en gezellige sfeer tijdens de verschillende activiteiten die voor hen worden georganiseerd. Je geeft de cliënten oprechte aandacht en je bent de contactpersoon van vrijwilligers die ondersteunen bij activiteiten.

Wat neem jij mee?

Als onze nieuwe collega kom je ons uithelpen wanneer dit nodig is. Denk daarbij aan vakanties en bij ziektes. Mocht je op zoek zijn naar een zinvolle bijbaan naast je opleiding of wellicht al klaar zijn met de opleiding

MBO niveau 3/4 SPW of MMZ niveau 4 en heb je een groot hart voor onze doelgroep; de senioren dan hebben wij een mooi plekje voor je.

Heb je niet een van de gevraagde diploma's, maar ís deze vacature je verder wel helemaal op het lijf geschreven, dan ben je ook zéér welkom om te solliciteren.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een informele en moderne werkomgeving
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed. Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 35 (min. € 2.199,49 - max. € 3.025,81 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) Je meer-uren kunnen worden uitbetaald. Heb je niet één van de gevraagde diploma's dan wordt de inschaling aangepast.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag vóór maandag 12 december 2022 via onze 'Solliciteer direct'-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog inhoudelijke vragen bel dan Wilma Hacking, Manager Parc Imstenrade op nummer 06- 1002 8199 of 045- 4004 623. Heb je nog andere vragen bel of app mij, Bianca van de Camp, dan op 06-1047 5176 of stuur me een mail via werken@vitalisgroep.nl.

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectie.