Sevagram zoekt een

Kom jij ons team van Verpleegkundigen versterken?

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Speel jij graag een actieve rol in het bevorderen van de kwaliteit van de zorg? Dan zoeken wij jou!

Als Verpleegkundige bij Sevagram ben je samen met het team waarin je werkt verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de verpleegkundige zorg van de bewoners. De familie van de bewoner wordt hier nauw bij betrokken. Want mensgerichte zorg, dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als verpleegkundige bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél.

Wat mag jij van ons verwachten?

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:

  • Een salaris conform FWG 45 cao VVT;
  • Mogelijkheid om parttime te werken;
  • Flexibele werktijden;
  • Interessante extra’s zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Bij Sevagram maak jij het verschil!

Als Verpleegkundige krijg je bij Sevagram iedere dag opnieuw de kans om het verschil te maken. In deze zelfstandige functie zorg jij samen met jouw collega’s dat onze cliënten de beste verpleegkundige zorg krijgen die mogelijk is. Wat dat inhoudt, dat hoeven we je niet te vertellen. Het bieden van deskundige en warme zorg zit namelijk in jouw DNA!

Naast de verpleegkundige zorgtaken richt je je ook op de organisatie van de zorg en draag je bij aan het bevorderen van de kwaliteit van zorg. Je kunt hiervoor ook de rol van Eerste Verantwoordelijke Verzorgende vervullen. Uiteraard neem je daarbinnen verantwoordelijkheid voor jouw eigen beroepsuitoefening.

Om dit werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en over een flinke dosis inlevingsvermogen beschikt.

Zo maak jij het verschil:

  • Je bent gediplomeerd mbo-verpleegkundige en in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Ervaring in de zorg? Bonuspunten!
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook prima je weg vinden binnen een team;
  • Het gevoel voor het geven van 1-op-1 aandacht zit in jouw bloed.

Wil je meer weten over onze locaties in Maastricht? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met ons!

Tot snel!