Sevagram zoekt een

Verzorgende IG Campagne Maastricht

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Het “samen”-gevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg op maat, woongenot en sfeer 

Ben jij bereid nét dat beetje extra te doen? En deins je er niet voor terug om jouw eigen vernieuwende ideeën in te brengen? Dan is deze vacature voor jou bedoeld! Wij zoeken nieuwe collega’s voor de afdeling somatiek of PG.

Als verzorgende IG bij Sevagram geef jij de bewoners de zorg die zij nodig hebben. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als verzorgende IG bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél. 

Wat mag jij van ons verwachten?

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:

  • We bieden je een omgeving waarin jij als medewerker echt gehoord en gezien wordt door je collega’s;
  • Een open en informele sfeer, altijd een warm welkom;
  • Ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform cao VVT in FWG 35/40 afhankelijk van achtergrond en ervaring;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24-28 uur, 32 uur is ook bespreekbaar. Direct een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Als verzorgende IG bij Sevagram kun je rekenen op een boeiende en afwisselende baan waar veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Jij gaat met een warme, respectvolle en liefdevolle manier om met de bewoners en met je collega’s. 

Zo maak jij het verschil:

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG, beschik je ook over een achtergrond als medewerker maatschappelijke zorg dan is dit een grote pré;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook prima je weg vinden binnen een team;
  • Jij bent beschikbaar om te werken in alle voorkomende diensten (harde eis);
  • Het gevoel voor het geven van 1-op-1 aandacht zit in jouw bloed.

Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent dit wij zoeken? Reageer dan met jouw cv en een korte motivatie via de solliciteer knop. Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen! Eerst nog wat vragen? Dan staan Nienke de Wit en Kirsty Book, teammanagers zorg, je graag te woord.

* Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

.