Sevagram zoekt een

Kom jij ons team van Verzorgenden versterken?

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Het “samen”-gevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg op maat, woongenot en sfeer.

Ben jij bereid nét dat beetje extra te doen? En deins je er niet voor terug om jouw eigen vernieuwende ideeën in te brengen? Dan is deze vacature voor jou bedoeld!

Als Verzorgende bij Sevagram geef jij de bewoners de zorg die zij nodig hebben. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als verzorgende bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél.

Wat mag jij van ons verwachten?

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:

  • Een salaris conform FWG 35/40 cao VVT;
  • Mogelijkheid om parttime te werken;
  • Flexibele werktijden;
  • Interessante extra’s zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Bij Sevagram maak jij het verschil!

Als Verzorgende bij Sevagram kun je rekenen op een boeiende en afwisselende baan waar veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Jij gaat met een warme, respectvolle en liefdevolle manier om met de bewoners en met je collega’s.

Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten.

Zo maak jij het verschil:

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook prima je weg vinden binnen een team;
  • Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem;
  • Het gevoel voor het geven van 1-op-1 aandacht zit in jouw bloed.

Wil je meer weten over onze locaties in Maastricht? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met ons! 

Tot snel!