Ciro zoekt een

Kwaliteitsfunctionaris

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Overige

Ciro is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische longaandoeningen zoals COPD en astma, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. De gespecialiseerde behandelingen bij Ciro worden vanuit de kernwaarden: oog voor detail, durf anders en kennis en inzicht helemaal op maat samengesteld.

Wij zijn in eerste instantie op zoek naar een collega die een belangrijke rol kan spelen in het bewaken en stimuleren van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen Ciro. Daarnaast zal gedurende de wervingsprocedure de mogelijkheid onderzocht worden voor het combineren van deze functie met de functie van klachtenfunctionaris. Hierbij zullen de wensen en competenties van de mogelijke kandidaat meegenomen worden.

Ben jij een kei in systematisch werken en weet je tact en doorzettingsvermogen in te zetten in de begeleiding van kwaliteitsdossiers? Werk jij graag met verschillende stakeholders en ben je in staat mensen mee te krijgen? Dan bieden wij je een mooie kans!

Wat verwachten wij van jou

Je hebt  een adviserende, informerende en ondersteunende rol richting Raad van Bestuur en medewerkers en toetst strategische keuzes op consequenties voor kwaliteit, patiëntveiligheid en duurzaamheid. Je bent is staat de organisatiestrategie te vertalen naar een  geïntegreerd beleid t.a.v. kwaliteit, patiëntveiligheid en duurzaamheid. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en borging van het geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem en voor certificeringen en audits. Je draagt zorg voor een levendige verbetercultuur zodat de focus bij professionals ligt op het continu verbeteren van kwaliteit en patiëntveiligheid. Tevens draag je bij aan de kwaliteitsverbetering van interne werkprocessen. Je neemt deel en bewaakt de voortgang van projecten en communiceert de stand van zaken d.m.v. periodieke voortgangsrapportages.

Wat neem jij mee

Je beschikt over een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau op het gebied van kwaliteitsmanagement met  minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Je hebt ervaring met certificeringsschema’s, bij voorkeur ISO, NTA en prestatieladder MVO. Het schrijven van beleidsstukken, en het analyseren en vervolgens sturen op data kost jou geen enkele moeite. Als persoon ben je besluitvaardig/daadkrachtig en weet je standpunten goed te beargumenteren. Hiervoor beschik je over uitstekende communicatieve en rapportage vaardigheden. Je bent een teamplayer, sterk gericht op samenwerking, zichtbaar en benaderbaar voor de gehele organisatie.

Hoe ziet het team eruit

Je maakt deel uit van de ondersteunende staf en wordt aangestuurd door de bestuurssecretaris Kwaliteit en HR. Ondersteund door de medewerker kwaliteit krijg je de kans om het kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem verder door te ontwikkelen om te voldoen aan de steeds veranderende interne en externe omgeving van de organisatie.

 

 

Wat hebben wij jou te bieden

Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie in een inspirerende en dynamische organisatie. Een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is en haar medewerkers ook de mogelijkheid biedt tot ontwikkeling. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan samenwerking en collegialiteit.  Jouw werkplek is gelegen in een bosrijke omgeving met ruimschoots gelegenheid tot gratis parkeren. Ook telewerken behoort tot de mogelijkheid.  De arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen zijn van toepassing. Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats in FWG 55 of 60. In eerste instantie wordt er een jaarcontract aangeboden met de intentie tot  omzetting naar een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt verder desgewenst gebruik maken van onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan uitruilmogelijkheden, meerkeuze secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve zorgverzekering of een aanvullende WIA-hiaatverzekering. Al met al een boeiende en plezierige werkomgeving!

Informatie en solliciteren

Voel je je na het lezen van deze vacaturetekst uitgedaagd, reageer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteren@ciro-horn.nl. Vermeld bij het solliciteren het vacaturenummer 2021-014/kwaliteitsfunctionaris. Solliciteren kan t/m 30-09-2021. Wij willen je er alvast op attenderen dat de eerste selectie-gesprekken zullen plaatsvinden in week 41. Inlichtingen over de inhoud van deze functie zijn verkrijgbaar bij Rosita Stevens (bestuurssecretaris Kwaliteit en HR), bereikbaar op telefoonnummer 06–29279633.