De Zorggroep zoekt een

Kwaliteitsverpleegkundige Amaliahof

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Swalmen

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan en vind je een combinatie van een coachende rol in de directe zorg én analyseren, verbinden en het doen van verbetervoorstellen een echte uitdaging? Ben jij mensgericht en heb jij oog voor preventie en ontwikkeling? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jij als kwaliteitsverpleegkundige bent verantwoordelijk voor het adviseren, ondersteunen, coachen en reflecteren op het gebied van kwaliteitsverbetering en zorginnovatie daarnaast doe je aanbevelingen voor deskundigheidsbevordering van zowel jouw directe collega als de zorgteams. Dit met als doel het in stand houden of verbeteren van kwaliteit van leven en het bijdragen aan een veilige omgeving voor cliënten en medewerkers op lokaal/regionaal niveau.

Je ondersteunt het team bij het bieden van veilige, cliëntgerichte – en persoonsgerichte zorg met zo veel mogelijk eigen regie voor cliënten en zijn/haar omgeving. Het team heeft een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg. De kwaliteitsverpleegkundige ondersteunt/begeleidt het team hierbij vanuit signalerende, analytische, coachende en adviserende kwaliteiten.

Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Je werkt samen met de afdeling Kwaliteit & Veiligheid en onderhoudt een functionele relatie met de beleidsmedewerkers.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Kwaliteitsverpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 4370,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden qua uren, minimaal 28 uur maar ook 32 of 36 uur is bespreekbaar. Wanneer je voor 28 uur aan de slag gaat zal je 16 uur besteden aan kwaliteit, 4 uur aan arbo en de rest van de uren draai je mee in de zorg.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen.
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma.
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Wat maakt jou de juiste Kwaliteitsverpleegkundige?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Als echte teamspeler halen jullie samen het optimale resultaat voor de bewoners. Ook ben je als kwaliteitsverpleegkundige de spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Je bent een:
 • Gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V.
 • Een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt.
 • Een kei in de omgang.

Verder:
 • Beschik je over een reflecterend vermogen en sta je open om te leren.
 • Heb je een signalerend vermogen en beschik je over coachende vaardigheden.
 • Waardeer je het belang van een goede samenwerking door een veilig leerklimaat te creëren en weet je hoe je moet omgaan met weerstand.

Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je cv toe. Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten? Voor aanvullende informatie over deze procedure mag je contact opnemen met onze recruiters via werkenbij@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.