Envida zoekt een

Kwaliteitsverpleegkundige bij Envida – Maastricht - Oost

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Hbo-Verpleegkundige en vind jij het uitdagend om bezig te zijn met de kwaliteit van de zorg? Weet jij kwaliteitseisen te vertalen naar zorgprocessen, hierop te sturen en overkoepelend te denken? Denk je in mogelijkheden en wil jij door multidisciplinair samen te werken ervoor zorgen dat onze bewoners de beste zorg krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De vacature staat open voor 32 uur per week.

Wat ga je doen:

Als kwaliteitsverpleegkundige ben je de inhoudelijke spin in het web voor de locatie. Jij bent de verbinding tussen werkvloer, processen, beleid en management. Daarnaast biedt jij ondersteuning in de dagelijkse zorg. Dit houdt de volgende werkzaamheden in: Je vertaalt, met behulp van je gevoel voor systematiek, methodisch- en procesmatig denken, de kwaliteitsplannen naar de praktijk; Je neemt je collega’s mee in (zorg)processen en coacht ze daar waar nodig in; Je bereid audits voor op het gebied van kwaliteit en je neemt deel aan commissies en werkgroepen met betrekking tot de kwaliteit van zorg; Je blijft up-to-date van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied, zowel op praktisch- als beleidsniveau; Je vindt het uitdagend om complexe zorg te leveren; Je biedt begeleiding aan studenten en draagt bij aan deskundigheidsbevordering van je collega’s; Je bent onderdeel van het locatie-MT en werk je nauw samen met de locatiemanager. Kortom je bent een ‘all rounder’ op het gebied van kwaliteit van wonen, welzijn én zorg.

Wij vragen:

  • Een diploma verpleegkundige niveau 5/6 (HBO-V),
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie;
  • Je denkt innoverend en neemt eigen initiatief;
  • Je bent een enthousiaste verpleegkundige die van aanpakken weet.

Wij bieden:

Een salaris tussen de € 2.468,58 en € 3.582,26 bruto per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek). De functie is ingeschaald in functiegroep 50 (Cao-VVT); Een fijne werkplek met veel ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak; Vergoeding van de BIG herregistratie; Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf al in deze functie werken? Solliciteer dan direct via de Sollicitatiebutton Heb je nog vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met de collega’s van het Recruitmentteam via 043-6314008 of Werken@envida.nl. Het nummer voor deze vacature is 20008. Studeer je bijna af óf heb je net je diploma in handen, ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.