Zuyderland zoekt een

Laborant Medische Beeldvorming / Spec. Nucleaire Geneeskunde

Dienstverband

28-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wil jij deel uit maken van een team enthousiaste collega's en heb jij een procesgerichte instelling, ben je resultaatgericht, zelfstandig en accuraat? Dan ben jij de gespecialiseerd laborant Medische Beeldvorming / Specialisatie Nucleaire Geneeskunde waar we naar op zoek zijn!


Jouw afdeling

De medische beeldvorming is een belangrijk ondersteunend specialisme in de gezondheidszorg. Door technologische ontwikkelingen en de enorme groei van diagnostische mogelijkheden is de medische beeldvorming een specialisme dat onderhevig is aan een continu veranderingsproces. De diversiteit in onderzoeken leidt er toe dat verschillende onderdelen en aandachtsgebieden binnen de medische beeldvorming zijn ontstaan. De medische beeldvorming werkt niet alleen voor het ziekenhuis, maar heeft eveneens sterke banden met de huisartsgeneeskunde en heeft daarmee ook een transmurale functie. De afdeling Medische Beeldvorming bestaat uit de specialismen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Recent zijn diverse modaliteiten vervangen waardoor er sprake is van een state of the art afdeling. De Nucleaire Geneeskunde afdeling (Sittard & Heerlen) beschikt over twee volwaardige hotlab-faciliteiten waar in vivo en vitro labelingen uitgevoerd worden ter bereiding van patiënten dosissen. De afdeling Medische Beeldvorming is onderdeel van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid Screening en Diagnostiek. Onze afdeling bestaat uit ca. 230 enthousiaste medewerkers en is onderverdeeld in vier eenheden. Voor de eenheid Nucleaire Geneeskunde zoeken we een laborant met aandachtsgebied nucleaire geneeskunde.


Wat ga je doen?

Als laborant van de Medische Beeldvorming / Spec. Nucleaire Geneeskunde word je hoofdzakelijk ingezet als volwaardig medewerker binnen het team, waarbij communicatie en samenwerken op de eerste plaats staat. Je ontvangt, begeleidt en scant patiënten a.d.h.v. de medische aanvraag. Je bent verantwoordelijk voor de juiste toepassing van protocollen en draagt daarmee bij tot de uitvoering van een juist onderzoek voor de patiënt. Het in conditie houden van het apparatenpark door middel van kwaliteitscontroles behoort ook tot jouw takenpakket. Je bent inzetbaar op beide locaties (hoofdlocatie Sittard).


Wie ben jij?

  • Opgeleid tot MBB’er, met aandachtsgebied nucleaire geneeskunde.
  • Interesse om op de hele MBV te werken, d.w.z. nucleaire geneeskunde en radiologie is een pré.
  • Zelfstandig en samenwerken, stressbestendig en weet van aanpakken. Flexibel inzetbaar. Er worden eisen gesteld aan je sociale en communicatieve vaardigheden, accuratesse, geduld, gevoel voor ordelijkheid en representativiteit.


Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 28-36 uur per week.
  • Het salaris is overeenkomstig FWG functiegroep 50.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.


Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tom Latten, Afdelingshoofd Nucleaire Geneeskunde, tel 06-25402926 / t.latten@zuyderland.nl


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.