Zuyderland zoekt een

Laborant Medische Beeldvorming/Specialisatie Echografie

Dienstverband

De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 32-36 uur per week.

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Heb jij een procesgerichte instelling, ben je resultaatgericht, zelfstandig en accuraat? Dan ben jij de laborant medische beeldvorming met specialisatie Echografie waar we naar op zoek zijn!


Jouw afdeling

De medische beeldvorming is een belangrijk ondersteunend specialisme in de gezondheidszorg. Door technologische ontwikkelingen en de enorme groei van diagnostische mogelijkheden is de medische beeldvorming een specialisme dat onderhevig is aan een continu veranderingsproces. De diversiteit in onderzoeken leidt er toe dat verschillende onderdelen en aandachtsgebieden binnen de medische beeldvorming zijn ontstaan. Een van deze onderdelen betreft de echografie. We hebben de beschikking over 6 echokamers verdeeld over 2 locaties. Onze afdeling werkt met state-of-the-art echoapparatuur die in 2019 nieuw geplaatst is. De medische beeldvorming werkt niet alleen voor het ziekenhuis, maar heeft eveneens sterke banden met de huisartsgeneeskunde en heeft daarmee ook een transmurale functie. De afdeling (2 locaties, Heerlen en Sittard) bestaat uit ongeveer 100 FTE laboranten. Het echo-team bestaat  uit 15 laboranten en 4 doktersassistentes. We zijn in het bijzonder op zoek naar iemand met passie voor echo abdomen en/of MSK. Op locatie Heerlen bevindt zich een MRI-, Interventie-, CT-, echo- en Bucky-unit. Op locatie Sittard bevindt zich een MRI-, Borstcentrum, CT, echo, (gedeeltelijke) interventie- en bucky-unit. Overal zijn alle medewerkers werkzaam over beide locaties (Sittard-Geleen en Heerlen).


Wat ga je doen?

Als algemeen laborant word je hoofdzakelijk ingezet als volwaardig medewerker binnen het team waarbij communicatie en samenwerken op de eerste plaats staat. We bieden je in gezamenlijk overleg een specialisatie aan. Hierbij wordt rekening gehouden met je wensen en de wensen van de afdeling. Je ontvangt, begeleidt de patiënt en bepaalt aan de hand van de medische aanvraag en met behulp van protocollen een juist onderzoek voor de patiënt. Je bent inzetbaar op beide locaties. Onregelmatige diensten behoren tot je werkzaamheden.
Wie ben jij?

  • Opgeleid tot MBB’er, met specialisatie echo.
  • Bereid tot een specialisatie, zo nodig met een post HBO gerichte opleiding.
  • Zelfstandig en samenwerken, stressbestendig en weet van aanpakken.
  • Flexibel inzetbaar. Er worden eisen gesteld aan je sociale en communicatieve vaardigheden, accuratesse, geduld, gevoel voor ordelijkheid en representativiteit.


Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 32-36 uur per week.
  • Het salaris is overeenkomstig FWG functiegroep 50, met de verplichting om, in onderling overleg, de specialisatie echo te starten of in het bezit te zijn van een diploma echo.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.


Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Tom Latten-Wagner, afdelingshoofd echo, telefoonnummer 0625402926, email: t.latten@zuyderland.nl
 


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via www.werkenbijzuyderland.nl