Koraal zoekt een

Leeling 2e of 3e jaars - locatie Maasveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Maasveld in Maastricht zoeken we een 2e of 3e jaars Leerling ( Verzorgende IG / MZ 4 / Verpleegkunde Verkort) in verband met de inzetbaarheid binnen de woning.

Wat ga je doen?

Als leerling werk je gedurende je opleiding in twee (of drie) woongroepen binnen onze regio. Samen met andere medewerkers wordt van jou een bijdrage gevraagd in de verzorging en begeleiding van onze cliënten. Een van je collega's wordt je werkbegeleider. Samen met je werkbegeleider zorg je er voor dat je de vaardigheden opdoet die je nodig hebt voor het behalen van je diploma.

Over de locatie

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website .

Wat verwachten we van jou?

Dit betreft een vacature voor een 2e of 3e jaars leerling Verzorgende IG / MZ 4 / Verpleegkunde Verkort, die inzetbaar is binnen de woning.


Verder beschik je over uitstekende sociale vaardigheden en een stabiele, sterke persoonlijkheid. Je bent in staat een langdurige, intensieve relatie met mensen op te bouwen, maar je kunt ook goed je eigen grenzen aangeven. Van nature ben je geïnteresseerd in mensen en maatschappelijke vraagstukken. Je kunt je goed inleven, maar laat je niet meeslepen. Het lukt je om een professionele afstand te bewaren.

Door je positieve houding zie je de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mensen. Maar je durft ook kritisch naar jezelf te kijken. Je staat open voor andersdenkenden, bent flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen. Je staat er voor een ander, op jou kunnen mensen vertrouwen!

Wat bieden wij jou?
  • Je gaat één dag in de week naar school (Vista College Maastricht of Heerlen). De overige uren werk je binnen een woongroep. Tijdens de opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst van 28 uur.
  • Salaris volgens CAO gehandicaptenzorg FWG 20, max. € 2.365,- (bruto per maand en gebaseerd op een dienstverband van 36 uur gemiddeld per week, exclusief een onregelmatigheidstoeslag)
  • Je mag 160 lesuren onder werktijd volgen. Studiegeld en boeken worden betaald door de werkgever.
  • Als je de opleiding met goed gevolg afrond wordt je overeenkomst omgezet naar een dienstverband van minimaal 28 uren.
Meer informatie

Algemene informatie over Maasveld kun je vinden op www.maasveld.org . Mocht je nog vragen hebben over de opleiding dan kun je contact opnemen met de opleidingsfunctionaris, Jolieke van den Brink, te bereiken op telefoonnummer: 043 - 3568751 of 06-51791629. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Reageren

Heb je interesse, stuur ons dan je CV en motivatie vóór 12 juli a.s.!