Adelante zoekt een

Leerkracht Economie (vervanging langdurig zieke)

Dienstverband

Tussen de 6 en 20 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Leerkracht Economie (vervanging langdurig zieke)
Voor het voortgezet speciaal onderwijs leerweg VMBO

Tussen de 6 en 20 uur per week
 

 

 

Wat ga je doen?
Als leerkracht Economie start je op onze locatie in Valkenburg. Je basisteam bestaat uit 10 directe collega’s. Je geeft les en begeleid leerlingen op basis van ontwikkelperspectieven en groepsplannen. Je ontwikkelt een leerlijn waarin aandacht is voor de specifieke problematiek van de leerling en maakt daarbij gebruik van verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten. Je verricht voor- en nawerk en diagnosticeert en evalueert ontwikkelings- en leerprocessen van leerlingen. Je bespreekt de voortgang, ontwikkeling en gedragsproblemen met ouders/verzorgers en het team. Je bent mentor van bovenbouw groep.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een hbo+ werk- en denkniveau verkregen door relevante cursussen, masterclasses of hbo-masters. Je beschikt over de bij wet voorgeschreven onderwijsbevoegdheid, tweede graad bevoegd Economie. Ervaring in het voortgezet onderwijs, vooral in VMBO (BB-KB-TL), is een pre. Jij weet een pedagogisch klimaat te creëren waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen door optimaal gebruik te maken van verdiepte theoretische didactische en pedagogische kennis. Je bent vaardig in het omgaan met jongeren met een handicap en in door je creativiteit in staat eigen lesmateriaal te ontwikkelen.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor kinderen.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd: langdurig zieke medewerker, die langzaam terug komt gedurende komende schooljaar.
  • Een salaris volgens CAO Primair Onderwijs schaal 11.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Primair Onderwijs

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 17 augustus a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 21 augustus 2020


Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op Monique Kurvers, clustermanager, via 06-83210390 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag via 045 528 20 58.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.