Adelante zoekt een

Leerkracht

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste

 

Leerkracht

 

Wat ga je doen?
Je werkt op onze locatie in Valkenburg en geeft les en begeleiding aan kinderen 4 tot 6 jaar (1 WTF) of jongeren 13 tot 18 jaar (0,6 WTF). Je creëert een pedagogisch klimaat waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Je diagnosticeert en evalueert ontwikkelings- en leerprocessen van leerlingen en stelt complexe groeps- en handelingsplannen op. Daarnaast ontwikkel je een leerlijn waarin aandacht is voor specifieke problematiek van de leerling. Je maakt gebruik van verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten. Je bespreekt de voortgang, ontwikkeling en gedragsproblemen van leerlingen met de ouders en teamleden. Je ontwikkelt eigen lesmateriaal, verricht voor- en nawerk en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het (meerjaren)schoolplan.

 

Wie zoeken wij?
Je bent onderwijsbevoegd en hebt een aantoonbaar hbo+ werk- en denkniveau verkregen door relevante cursussen, masterclasses, dan wel hbo-masters. Je hebt verdiepte theoretische didactische en pedagogische kennis. Je kunt je adaptief inleven in leerlingen met een beperking en zoekt daarin naar mogelijkheden. Je lost zelfstandig problemen op aan de hand van opgestelde analyses. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om kansen te zien of vinden en te benutten.

              

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen en in transdisciplinaire samenwerking
  • Een tijdelijke aanstelling i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof.
  • Een salaris conform L11 schaal CAO Primair Onderwijs.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair onderwijs.
  • Gratis parkeren op onze locatie in Valkenburg.
  • Sporten met korting via BenVitaal.

 

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op Jeroen Phijl, Clustermanager SO, via 0610892210 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.