Adelante zoekt een

Leerkrachten SO/VSO - Maasgouw

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn voor de Tyltylschool de Maasgouw op zoek naar

 

Leerkrachten SO/VSO
uren in overleg

 

 

Wat ga je doen?
Je werkt op onze locatie in Maastricht en geeft les en begeleiding aan kinderen van 4 tot 11 jaar of jongeren van 12 tot 18 jaar. De Maasgouw biedt een kleinschalige, prettige en uitdagende werkomgeving met een professioneel multidisciplinair team.
Je creëert een pedagogisch klimaat waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Je stelt voor iedere leerling een ontwikkelingsperspectief plan op. Je evalueert ontwikkelings- en leerprocessen van leerlingen. Je maakt gebruik van verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten. Je bespreekt de voortgang, ontwikkeling en gedragsproblemen van leerlingen met de ouders en teamleden. Je ontwikkelt eigen lesmateriaal, verricht voor- en nawerk en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het (meer-jaren) schoolplan.

 

Wat zeggen onze medewerkers?
Als je houdt van diversiteit in je werkzaamheden denk daarbij aan; het werken aan onderwijsdoelen voor de leerlingen, ondersteunen van de leerlingen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, samenwerken in een klassenteam  met een onderwijsassistent in een kleine groep van maximaal 7 leerlingen, samenwerken met logopedisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten, vakdocenten gym en muziek, psychologe en revalidatiearts, je een bijdrage wilt leveren aan het organiseren van themafeesten, mee wilt werken aan de ontwikkeling van de school, en aan je eigen professionele ontwikkeling dan is de functie van leerkracht op de Maasgouw echt iets voor jou.

 

Wie zoeken wij?
Je bent onderwijsbevoegd en hebt een aantoonbaar hbo+ werk- en denkniveau verkregen door relevante cursussen, masterclasses, dan wel hbo-masters. Je hebt verdiepte theoretische didactische en pedagogische kennis. Je kunt je adaptief inleven in leerlingen met een beperking en zoekt daarin naar mogelijkheden. Je lost zelfstandig problemen op aan de hand van opgestelde analyses. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om kansen te zien of vinden en te benutten.

              

Wat mag jij van ons verwachten?
-        Een aanstelling voor bepaalde tijd.
-        Een salaris conform L11 schaal CAO Primair Onderwijs.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-        Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Debby Schreurs, via 045 528 25 00 of d.schreurs@adelante-zorggroep.nl / M.Wetzels@adelante-zorggroep.nl voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Recruitment, je graag via 045 528 20 32.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.