Adelante zoekt een

Leerkrachten SO/VSO - Valkenburg

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Voor onze onderwijsvestiging in Houthem-Valkenburg zijn wij op zoek naar  

 

Leerkrachten SO/VSO
Uren in overleg

 

 

Wat ga je doen?
Als leerkracht geef je les en begeleid je leerlingen op basis van hun ontwikkelingsperspectieven en de groepsplannen. Je maakt daarbij gebruik van verschillende didactische werkvormen en onderwijs-activiteiten. Je verricht voor- en nawerk, diagnosticeert en evalueert ontwikkelings- en leerprocessen van leerlingen. Je bespreekt de voortgang van hun ontwikkeling binnen het team en met de ouders/verzorgers.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een hbo-werk- en denkniveau verkregen door relevante opleiding, cursussen, masterclasses of hbo-masters. Je beschikt over de bij wet voorgeschreven onderwijsbevoegdheid. 
Je vindt het een uitdaging om kinderen/jongeren met een fysieke beperking of die langdurig ziek zijn te begeleiden in hun ontwikkeling en hen te helpen het beste uit zichzelf te halen.
Je weet een pedagogisch klimaat te creëren waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen door optimaal gebruik te maken van verdiepte theoretische didactische en pedagogische kennis.
Je bent vaardig in het omgaan met kinderen/jongeren met een handicap en door je creativiteit ben je in staat eigen lesmateriaal te ontwikkelen.
Ervaring in het (voortgezet) speciaal onderwijs is geen absolute must, wel een pré.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-        Een salaris conform L11 schaal CAO Primair Onderwijs.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-        Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.
Vermeld in je reactie waar je interesse naar uitgaat: het SO of het VSO (of beide).

  

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Jan Gulikers, clustermanager van de SO-afdeling (telefoon: 06-2420.8032) of Mart Moonen, clustermanager van de VSO-afdeling (telefoon: 06-5169.5261) voor inhoudelijke vragen.Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Recruitment, je graag via 045 528 20 32.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.