SJG Weert zoekt een

Leerling anesthesiemedewerker

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

OK complex

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.

 

Leerling anesthesiemedewerker / 36 uur

 

Kom jij ons team versterken?

 

Wij zoeken een leerling anesthesiemedewerker met een HBO-V diploma.

Heb jij als verpleegkundige zin in een nieuwe uitdaging? En ben je benieuwd wat er achter de schuifdeuren van de OK gebeurt? Wellicht is deze vacature dan iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een HBO-verpleegkundige die zich in twee jaar tijd wil specialiseren tot anesthesiemedewerker.

Wat ga je doen?

Als anesthesiemedewerker verzorg jij in samenspraak met de anesthesist de anesthesie voor de patiënt. Tijdens de operatie werk je zelfstandig binnen een multidisciplinair team met de anesthesist als back-up. Jij zorgt ervoor dat de patiënt zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Daarnaast anticipeer jij op onverwachte situaties. Tijdens de operatie bewaak je de vitale lichaamsfuncties van de patiënt en zorg je voor het lichamelijk en psychisch welbevinden.

Wie zijn wij?

Ons operatiekamercomplex is uitgerust met 6 operatiekamers waarin we veel wisselingen hebben in complexiteit, met de nadruk op laag en midden complexe ingrepen. Doordat we een hoge turnover hebben, zijn er veel wisselingen in ingrepen en patiëntencategorieën. Op de operatiekamers werken we onder andere samen met een anesthesist, een chirurg, operatieassistenten en ander medisch ondersteunend personeel. Doordat we werken met een klein team heerst er op onze afdeling een ons-kent-ons cultuur. Elk jaar worden verschillende soorten disciplines opgeleid. Hierdoor zijn je collega's gewend om studenten te begeleiden. Er is daarnaast een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines, waardoor er een fijne en veilige leeromgeving heerst.

Wat verwachten we?

 • Een afgestudeerde verpleegkundige met een HBO-V diploma.
 • Een gemotiveerde student die gewend is om verantwoording te nemen voor het eigen leerproces.
 • Je bent oplossingsgericht.
 • Je bent een teamspeler en mensgericht.
 • Je bent communicatief vaardig.

Wat bieden we?

 • Een tweejarige opleiding CZO en HBO gecertificeerd. Deze opleiding wordt gefaciliteerd door Hogeschool Zuyd Heerlen.
 • Een dag per week volg je onderwijs aan de Hogeschool Zuyd. De overige dagen werk je op de OK.
 • Een betaalde opleiding door SJG.
 • Een aanstelling op het operatiekamercomplex in de functie leerling anesthesiemedewerker voor gemiddeld 36 uur per week.
 • Na de opleiding word je ingeschaald in functieschaal 55.
 • De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV via de sollicitatiebutton op onze website. Heb je interesse maar toch nog enkele vragen? Ben je serieus geïnteresseerd en wil je een dag komen meelopen? Neem dan contact met ons op via e-mail:

pboc@sjgweert.nl
Sarah de Werk en Hilde Deuss, praktijkbegeleiders OKC SJG Weert

Tot slot

 • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.
 • Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang t.o.v. externe kandidaten.  
 • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
31-05-2022

Contactpersonen:
Pascal Gorissen
tel.: +31 495-572387