Radar zoekt een

Leerling begeleider niveau 3 of persoonlijk begeleider niveau 4 (BBL)

Dienstverband

min. 24 uur en max. 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Functieomschrijving

Bij Radar kun je terecht als je de beroepsbegeleidende leerweg wilt volgen. Iemand die de BBL volgt noemen we een leerling-medewerker. Radar maakt het voor jouw mogelijk om tegelijkertijd te leren en werken. Het accent van deze leerweg ligt op de praktijkervaring (4 dagen per week). Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door een ROC (1 dag per week). Momenteel werken wij samen met Vista college te Heerlen.

Als BBL-leerling volg je de opleiding Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 3 of 4, afhankelijk van je vooropleiding. Deze opleiding duurt 3 jaar. Radar wil haar leerling-werknemers een zo breed mogelijke praktijkervaring laten opdoen. Daarom werk je gedurende de opleiding jaarlijks binnen een andere voorziening.
Eén vaste collega op de voorziening die daarvoor is opgeleid wordt jouw werkbegeleider. Je bent zelf verantwoordelijk voor je leerproces, echter de werkbegeleider zal je daarbij ondersteunen. Het voortgangsproces wordt in deze bewaakt door de praktijkcoördinator.

Wij vragen
•Je hebt minimaal een VMBO kader oftewel niveau 2 nodig voor BBL niveau 3; Je hebt minimaal een VMBO oftewel niveau 3 nodig voor BBL 4. Gemengde of theoretische leerweg (MAVO);
•Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en gedrag.
•Je bent in staat om open en eerlijk te communiceren. Wij verwachten tevens een sterk eigenaarschap en een grote mate van zelfverantwoordelijkheid.

Wij bieden

Binnen Radar krijg je een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden van minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur voor de duur van één jaar met automatische verlenging tot aan diplomering bij een voldoende beoordeling van zowel de praktijk als de theorie. Radar heeft de intentie om leerling-werknemers die hun beroepsopleiding met goed gevolg afronden een baan aan te bieden. Tijdens de praktijkperiode werk je op onregelmatige tijden, volgens rooster.

Salaris

Als leerling-medewerker krijg je een leerarbeidsovereenkomst en een bijbehorend leerlingensalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Meer informatie hierover vind je op www.vgn.nl. De opleiding start op 1 september 2020.

Informatie

Instroom in het 2e jaar of een maatwerk/Flex traject is eventueel mogelijk, afhankelijk van je vooropleiding. Dit wordt individueel samen met ROC Vista college bekeken.
Wil je meer informatie over deze vacature, stuur dan je vragen naar de heer Ger Oligschlager: g.oligschlager@radar.org.

Je bent verplicht om naast je uitgebreide motivatie brief ook een CV, foto en diploma van je hoogst genoten opleiding aan je profiel toe te voegen. Je moet hiermee aan kunnen tonen dat je voldoet aan de gestelde toelatingseisen.

Reageren op deze vacature kan alleen via Emile van Mullekom, projectadviseur Zorg aan Zet: loopbaanloket@zorgnetlimburg.nl

Gesprekken vinden plaats op woensdag 18 maart.