Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Leerling CCU-verpleegkundige (20-084)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Ben je in staat om onder druk zorgvuldig en doortastende jouw werkzaamheden uit te voeren?
Dan ben jij onze nieuwe leerling CCU verpleegkundige!
"
Vacaturenummer 20-084, 32-36 uur per week

Wie ben jij?
Als leerling CCU verpleegkundige bestaan jouw werkzaamheden naast het coördineren van de verpleegkundige zorg omtrent de CCU/EHH patiënt uit het verplegen, begeleiden en verzorgen van patiënten. Je bent hierbij goed in staat om onder druk werkzaamheden zowel zorgvuldig als tegelijkertijd doortastend te verrichten.

Klantgerichtheid is voor jou een vanzelfsprekendheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig en wilt graag een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van zorg.

Voordat je met de opleiding start is er een voorwerkperiode van vier tot zes maanden. Tijdens deze periode werk je mee op de afdeling en werk je opdrachten en casussen uit. Aan het einde van deze voorwerkperiode heb je een evaluatie met de teamleider en praktijk coördinator en wanneer het van beide kanten positief is wordt je aangemeld voor de opleiding. De lesdagen van de opleiding volg je in Maastricht. Over de inhoud en duur van de opleiding ontvang je later meer informatie.

Jouw nieuwe werkplek
De afdeling bestaat uit de onderdelen CCU (Coronary Care Unit) en EHH (Eerste Hart Hulp). Op de CCU worden patiënten met een bewakingsindicatie bij hartproblematiek verzorgd. Vitale lichaamsfuncties worden continu bewaakt. De afdeling CCU heeft 8 bedden. De EHH beschikt over 4 bedden. Daar worden patiënten kortdurend geobserveerd en behandeld. Vervolgens volgt opname op de CCU of een andere afdeling of kan de patiënt naar huis.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige
  • Je bent uiteraard bereid om de vervolgopleiding tot CCU verpleegkundige te volgen en je daarna door middel van scholingen te blijven ontwikkelen
Wat krijg je daarvoor terug?
Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, voor de duur van de opleiding blijf je ingeschaald op basis van jouw huidige functie. Conform het beloningsbeleid voor vervolgopleidingen word je na diplomering horizontaal overgeschaald naar FWG schaal 55.

Tot 13 juli 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op maandag 20 juli, we willen je vragen hier rekening mee te houden.