Zuyderland zoekt een

Leerling HBO-Verpleegkundige

Dienstverband

21-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij als student verpleegkunde passie voor de ouderenzorg?

Pak jouw kans en stap over van voltijd naar de HBO V duaal opleiding!

De ouderenzorg staat te springen om zorgtalent! Ons werkveld biedt een brede uitdaging en gaat veel verder dan alleen verpleeg- of thuiszorg. Werken en leren in de ouderenzorg betekent dat je naast de directe verpleegkundige zorgverlening onder meer bezig bent met persoonsgerichte zorg, kwaliteitsbeleid, innovaties, leiderschap, samenwerking en afstemming met andere professionals en mantelzorgers.

Met jouw zorghart kun je de schakel zijn in zorg, wonen én welzijn voor ouderen of langdurig zieken. In de wijk, in het verpleeghuis (kortdurende opname, GGZ, PG of somatiek) of in herstel- en revalidatiezorg en palliatieve zorg. Zo kun je ouderen ondersteunen bij het zo goed mogelijk zelfstandig blijven functioneren. Een zo lang mogelijk behoud van de regie over hun eigen leven.

Ben jij dus een 2e jaars student verpleegkunde bij Zuyd Hogeschool, heb jij passie voor de ouderenzorg, grijp dan deze kans en rond jouw opleiding af in de ouderenzorg!

Wat houdt dit in?

Na succesvolle afronding van je tweede leerjaar bieden wij jou graag een duale opleidingsplaats in de ouderenzorg aan voor de resterende twee jaar van jouw opleiding, start september 2023. Je bent deze twee jaar in dienst bij de organisatie van jouw keuze als verpleegkundige i.o.. Het mooie is: je opleidingskosten worden volledig vergoed (collegegeld, boeken en andere directe opleidingskosten) en je ontvangt een leerling salaris. Jij krijgt gedurende 2 jaar een leer- & arbeidsovereenkomst van 32 uur per week. Zo kun je jouw opleiding afronden en ben je tegelijkertijd aan het werk. Na het afronden van jouw opleiding garanderen we je een vast contract met een interessant en gevarieerd takenpakket (onder voorbehoud van goed functioneren). Je ontvangt een VGG-certificaat (Verpleegkundige Geriatrie en Gerontologie), waarmee je kunt laten zien dat je over specifieke competenties in de ouderenzorg beschikt.

Je volgt een uitdagend en innovatief programma met begeleiding op maat en bijdragen van experts uit het zorg- en onderzoeksveld. Dit is mogelijk omdat alle betrokken organisaties zijn aangesloten bij het netwerk van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg (AWO-L).

De keuze is reuze!
Uit deze organisaties kun jij jouw keuze maken. Daar zit vast jouw match tussen!

  • Sevagram
  • Cicero Zorggroep
  • Mondriaan
  • Envida
  • Zuyderland Care; Thuiszorg en Zorgcentra.
  • MeanderGroep
  • De Zorggroep
  • Porteion
  • Land van Horne

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/2456/leerling-hbo-verpleegkundige