SJG Weert zoekt een

Leerling IC/CCU-verpleegkundige

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Leerling IC/CCU-verpleegkundige

Wil jij je ontwikkelen en een opleiding volgen tot IC/CCU-verpleegkundige?

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze leerling IC/CCU-verpleegkundige die de best mogelijke zorg nastreeft en samen met ons team daaraan wil werken.

Voordat je aan de opleiding begint werk je enkele maanden op de afdeling ICU/CCU om te kunnen beoordelen of je geschikt bent om de opleiding te volgen.
Als leerling IC/CCU-verpleegkundige maak je deel uit van een dynamisch team waarbij men uitgaat van een gelijkwaardige samenwerking tussen alle disciplines die op de afdeling werkzaam zijn.

Je kunt rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng op een afdeling die nooit klaar is met ontwikkelen.

De opleiding tot IC/CCU-verpleegkundige start 4 x per jaar en wordt gevolgd aan de MUMC+ Academie.

De duur van de opleiding is circa 24 maanden.

Wat verwachten we?

•Je hebt bij voorkeur de opleiding HBO-V afgerond. Medewerkers die in het bezit zijn van het diploma MBO-verpleegkunde nodigen wij ook uit om te solliciteren.
•De voorkeur gaat uit naar een verpleegkundige met een Medium Care- of CCU-diploma, waardoor je de opleiding in een verkorte periode kunt afronden.
•1 à 2 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige is gewenst.
•Je hebt een patiëntvriendelijke en klantgerichte houding.
•Je hebt een proactieve houding t.a.v. het eigen leerproces
•Je kunt coördineren en organiseren;
•Je bent communicatief vaardig;
•Je bent oplossingsgericht.

Wat bieden we?

Een aanstelling op de afdeling ICU/CCU voor de duur van de opleiding voor 32-36 uur gemiddeld per week. Het salaris wordt ingedeeld conform het FWG 3.0-systeem. Kandidaten die de vervolgopleiding tot IC/CCU-verpleegkundige hebben afgerond, krijgen bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang t.o.v. externe kandidaten.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. Hermans, praktijkcoördinator ICU/CCU tel. 0495-572502 of mevrouw D. Naus, opleidingscoördinator ICU/CCU/SEH tel. 0495-572500 of mevrouw I. van Osch, teamleidster ICU/CCU tel. 0495-572500