Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Leerling SEH-verpleegkundige (21-132)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Sta jij stevig in jouw schoenen en klaar voor je volgende stap?
Dan ben jij onze nieuwe leerling SEH verpleegkundige!
Vacaturenummer 21-132, 36 uur per week

Wie ben jij?
Als leerling SEH verpleegkundige word je opgeleid tot SEH-verpleegkundige en ben je medeverantwoordelijk voor de aan jou toegewezen patiënten. Vanwege acute situaties is geen moment hetzelfde op de SEH. Je ziet het als een uitdaging om steeds weer de meest optimale zorg te verlenen aan acuut binnengekomen patiënten. Je zorgt voor de eerste opvang en observatie en verricht de nodige verpleegkundige handelingen. Verder zorg je voor de voorbereiding en verdere verzorging van spoedopnames en informeer je patiënten en familieleden over de behandeling en aandoening. De functie kenmerkt zich verder door een veelzijdigheid van ziektebeelden en een dagelijkse afwisseling in je werk. Je bent een enthousiaste verpleegkundige die flexibel en creatief is en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en humor. Je weet je communicatieve en sociale vaardigheden prima in te zetten in de contacten met collega's, artsen en patiënten. Het geeft je voldoening de juiste te zorg te verlenen aan een boeiende patiëntenpopulatie.

Jouw nieuwe werkplek
Het spoedplein bestaat uit de Intensive Care (IC), Acute Opname Afdeling (AOA) en de Spoedeisende Hulp (SEH). Alle drie de afdelingen hebben een nauwe samenwerking met elkaar. Het management van het Spoedplein bestaat uit één afdelingsmanager, drie teamleiders en 2 medisch managers. Actueel binnen het spoedplein is de samenwerking met de huisartsen in de gezamenlijke Spoedpost. De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden. Hierbij is er een uitstekend leer- en werkklimaat met veel ruimte voor ontplooiing en een na- en bijscholingsbeleid waardoor de kennis actueel blijft.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een MBO of HBO verpleegkundige;
  • Je bent uiteraard bereid om de vervolgopleiding tot SEH verpleegkundige te volgen aangevuld met ALS- TNCC en ENPC trainingen;
  • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring als verpleegkundige zodat je op korte termijn kan starten met de opleiding;
  • Je bent leergierig aangevuld met een flinke portie doorzettingsvermogen
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als leerling SEH verpleegkundige Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van de opleiding. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Marit van der Meer, afdelingsmanager Spoedplein via telefoonnummer 06-11315242.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlouke Smeets, HRM adviseur, telefoonnummer 0475-382226.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Marit van der Meer
+31 6 11315242
marit.vandermeer@lzr.nl