Maastricht UMC+ zoekt een

Leerling Spoedeisende Hulp Verpleegkundige

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Doe jij er alles aan om het leven van een patiënt te redden en wil jij aan het einde van je dienst zeggen dat je echt iets hebt kunnen betekenen voor een patiënt, zijn naasten of voor je collega’s? Dan is het werk op de SEH iets voor jou! Op de SEH komen de meest complexe situaties en heftige trauma’s binnen. Saai wordt het werk op de SEH nooit.

Als leerling SEH verpleegkundige volg je een opleiding waarbij de theorie in de praktijk wordt geïntegreerd. Het theoretische gedeelte wordt grotendeels verzorgd door de afdeling verpleegkundige vervolgopleidingen van het Maastricht UMC+ en het praktische deel van de opleiding volg je binnen de SEH.
Je start met een voorwerkperiode van één jaar, vervolgens volg je een tweejarige opleiding in een duaal traject en word je tijdelijk aangesteld voor de duur van de opleiding.

Tijdens je opleiding leer je om de fysieke en psychische toestand van de patiënt te observeren. Je leert het verrichten van verpleegkundige handelingen en rapportage en het coördineren van de zorg rondom de acute patiënt. Daarnaast heb je begeleidende, adviserende en instruerende taken, zowel naar de patiënt als naar zijn/haar familie.

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma op MBO of HBO niveau en hebt bij voorkeur enige jaren praktijkervaring binnen een standaard verpleegafdeling.

Je kiest bewust voor de dynamiek en hectiek die bij een functie op de SEH hoort en deze werkomgeving past goed bij je. Je bent tijdens stressvolle momenten en acute situaties in staat om adequaat te handelen. Tijdens stressvolle momenten waar korte en directe instructies van collega’s levens kunnen redden, stel jij je assertief op.

Omdat je met zeer uiteenlopende patiënten te maken krijgt, zowel wat betreft leeftijd als culturele achtergrond, ben jij in staat je communicatie en houding aan te passen aan de patiënt en de familie. Je hebt een aanpakkersmentaliteit, inlevingsvermogen en een goede dosis relativeringsvermogen!

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Onze Spoedeisende Hulp (SEH) is recent volledig verbouwd en mag met recht een van de meeste moderne SEH’s in het land genoemd worden. De 21 behandelkamers (incl. 2 traumakamers met CT, 2 shockrooms, een aparte kinder- en KNO-kamer) zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor opvang van alle patiëntencategorieën, waaronder o.a. polytrauma opvang, IAT en acute ECMO.

Onze Spoedeisende Hulp biedt momenteel zorg aan ruim 22.000 patiënten per jaar. De opvang, diagnostiek en behandeling van patiënten met complexe acute pathologie is een belangrijk speerpunt. Zo zijn wij Level 1 traumacentrum met daarbij alle voorzieningen voor neuro- en kindertrauma’s. Ruim 50 SEH-verpleegkundigen, 2 PA-ers voor de fast-track traumatologie en alle poortspecialismen staan je bij om optimale zorg te geven aan alle patiënten categorieën.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 32-36 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.

Na positieve afronding van je opleiding is een mogelijkheid op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar conform 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.