Mondriaan zoekt een

Leerling verpleegkunde niveau 4 of 6

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen Maastricht Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 36 uur per week, incl. 7,2 uur lestijdvergoeding buiten schoolvakanties
Soort dienstverband: Tijdelijk dienstverband (leerarbeidsovereenkomst)
Dienstrooster: Wisselende diensten
Kernfunctie: Leerling verpleegkundige
Standplaats: Zuid-Limburg (Heerlen, Maastricht of buitenlocatie)
Opleiding: Afhankelijk van vooropleiding en keuze (zie 'opleidingsmogelijkheden')
Salaris: Leerling salaris conform CAO GGZ (min. €1339,-- en max. €1956,--) of een aanbod conform CAO GGZ afhankelijk van werkervaring
Reageren voor: 1 april 2021
Werving: In- en externe werving (Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat)

Past deze functie bij jou?
Mondriaan heeft diverse opleidingsvacatures tot verpleegkundige. Als verpleegkundige in opleiding leer je zelfstandig uitvoering te geven aan het verpleegkundig proces. Dit omvat anamnese, diagnosestelling, opstellen van het verpleegplan, uitvoeren van de verpleegkundige zorg en evaluatie van de verleende zorg. Je maakt hierbij deel uit van een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit allerlei deskundigen uit verschillende beroepsgroepen zoals verpleegkundigen, psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en andere therapeuten. Lees hier meer over werken bij Mondriaan als verpleegkundige.

Verschillende opleidingsmogelijkheden tot verpleegkundige
Hbo-v deeltijd
De hbo-v deeltijd is bedoeld voor zij-instromers, bij voorkeur met een eerder gevolgde opleiding of werkervaring binnen zorg of welzijn. Voor meer informatie over deze opleiding, verwijzen we je naar www.zuyd.nl . Vooropleidingseisen: HAVO, MBO niveau 4 (of 21+ toets).

Hbo-v duaal ouderenzorg
De hbo-v duaal is bedoeld voor huidige hbo-v voltijd studenten die per september 2021 over kunnen stappen naar het duaal Ouderentraject voor de laatste twee jaar van de opleiding.
Vooropleidingseisen: propedeuse hbo-v en toestemming van onderwijsinstelling om over te stappen naar duaaltraject.

Mbo-v flexacademie
Deze vacature is bedoeld voor zij-instromers, bij voorkeur met een eerder gevolgde opleiding of werkervaring binnen zorg of welzijn. De opleiding duurt - afhankelijk van het traject dat je op basis van een intake van de Flexacademie van Vistacollege krijgt aangeboden - 2 tot 4 jaar. In deze periode ga je 1 keer per week naar school voor de theorie. Voor meer informatie, klik hier . Vooropleidingseisen: VMBO-K, VMBO GL, VMBO TL, MBO niveau 3, instaptoets.

Mbo-v instroom
Deze vacature is bedoeld voor kandidaten die reeds een mbo-v opleiding in BOL variant volgen, of een mbo-v BBL variant binnen een andere instelling en die willen overstappen naar een BBL traject binnen Mondriaan. Deze opleiding duurt - afhankelijk van het instroommoment - 1 tot 3 jaar en in deze periode ga je 1 keer per week naar school voor de theorie. Voordat je kunt solliciteren dien je toestemming te krijgen van de ROC waar je je opleiding volgt voor de overstap naar de BBL variant. Vooropleidingseisen: 1ste jaar mbo-v BOL behaald.

Mbo-v verkort
Deze vacature is bedoeld voor verzorgenden die graag een verpleegkundige opleiding willen volgen. Deze mbo-opleiding duurt 2,5 jaar. In deze periode ga je 1 keer per week naar school voor de theorie. Voor meer informatie over deze opleiding verwijzen we je naar www.vistacollege.nl . Vooropleidingseisen: verzorgende IG behaald.

Jouw kwaliteiten
Als verpleegkundige in opleiding binnen de ggz begeleid je de cliënt bij het weer op orde krijgen van zijn dagelijks leven. Je bent een professional die verzorging en ondersteuning biedt en zorgt voor een prettige, veilige sfeer. Dit vraagt geduld, enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen. Maar ook 'gewoon doen'. Je bent je bewust dat jouw gedrag in verschillende situaties voorbeeldgedrag is voor de cliënt. Die heeft zelf moeite met 'gewoon doen' en is (tijdelijk) niet in staat om problemen voldoende het hoofd te bieden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een brede opleiding en gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige leer- en werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg (ggz) waar kinderen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en mensen met verslavingsproblematiek terecht kunnen. Samen met de cliënt zoeken we naar passende hulp die zoveel mogelijk aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt. Wij streven ernaar hulp en zorg te bieden op het juiste moment, op de juiste plek en in de juiste vorm. Daarbij horen goede, veilige, solide en stimulerende woon-, werk- en leefomstandigheden en de mogelijkheid tot ontplooiing en ontwikkeling. Gelijkwaardigheid tussen mensen, respect en openheid zijn voor ons belangrijke waarden en zijn de leidraad in ons werk. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Nathalie Morsink-Beij (coördinator verpleegkundige praktijkopleiding), bereikbaar op het nummer: 06-55461604.

Het combineren van werken en leren heeft aantrekkelijke kanten, maar stelt zeker hoge eisen aan de student. Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton. Geef hierbij duidelijk aan in de sollicitatiebrief naar welk opleidingsniveau en opleidingsvariant de voorkeur uit gaat.

De selectieprocedure bestaat uit een aantal stappen. Er wordt gestart met een informatiebijeenkomst op 6 april 2021 in de avond. Vervolgens wordt er een digitaal assessment gepland in week 15. Het sollicitatiegesprek wordt gepland in week 16. Daarna zullen referenties opgevraagd worden. Meeloopdagen kunnen een onderdeel zijn van de procedure, deze zullen in overleg gepland worden.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

De leerarbeidsovereenkomst gaat in op 01-09-2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.