Mondriaan zoekt een

Leerling verpleegkunde niveau 6 Duaal

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij als student verpleegkunde passie voor de ouderenzorg?
Pak jouw kans en stap over van voltijd naar de HBO V duaal opleiding!

Informatie
De ouderenzorg staat te springen om zorgtalent! Ons werkveld biedt een brede uitdaging en gaat veel verder dan alleen verpleeg- of thuiszorg. Werken en leren in de ouderenzorg betekent dat je naast de directe verpleegkundige zorgverlening onder meer bezig bent met persoonsgerichte zorg, kwaliteitsbeleid, innovaties, leiderschap, samenwerking en afstemming met andere professionals en mantelzorgers.

Ben jij dus een 2e jaars student verpleegkunde bij Zuyd Hogeschool, heb jij passie voor de ouderenzorg, grijp dan deze kans en rond jouw opleiding af in de ouderenzorg (36u/w, incl. 7,2 uur lestijdvergoeding buiten schoolvakanties)!
Je volgt een uitdagend en innovatief programma met begeleiding op maat en bijdragen van experts uit het zorg- en onderzoeksveld. Dit is mogelijk omdat alle betrokken organisaties zijn aangesloten bij het netwerk van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg (AWO-L).

Past deze functie bij jou?
Mondriaan heeft diverse opleidingsvacatures tot verpleegkundige. Als verpleegkundige in opleiding leer je zelfstandig uitvoering te geven aan het verpleegkundig proces. Dit omvat anamnese, diagnosestelling, opstellen van het verpleegplan, uitvoeren van de verpleegkundige zorg en evaluatie van de verleende zorg. Je maakt hierbij deel uit van een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit allerlei deskundigen uit verschillende beroepsgroepen zoals verpleegkundigen, psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en andere therapeuten.

De selectieprocedure bestaat uit een aantal stappen
Er wordt gestart met een verplichte informatiebijeenkomst op 4 april in de avond. Vervolgens wordt er een digitaal assessment gepland op 9 april (ook in de avond mogelijk). Het sollicitatiegesprek zal worden gepland tussen 10 en 15 april. Daarna zullen referenties opgevraagd worden. Meeloopdagen kunnen een onderdeel zijn van de procedure, deze vinden plaats op 17 en 18 april.

Hbo-v duaal ouderenzorg
De hbo-v duaal is bedoeld voor huidige hbo-v voltijd studenten die per september 2024 over kunnen stappen naar het duaal Ouderentraject voor de laatste twee jaar van de opleiding. Vooropleidingseisen: propedeuse hbo-v en toestemming van onderwijsinstelling om over te stappen naar duaaltraject.

Jouw kwaliteiten
Als verpleegkundige in opleiding binnen de ggz begeleid je de cliënt bij het weer op orde krijgen van zijn dagelijks leven. Je bent een professional die verzorging en ondersteuning biedt en zorgt voor een prettige, veilige sfeer. Dit vraagt geduld, enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen. Maar ook 'gewoon doen'. Je bent je bewust dat jouw gedrag in verschillende situaties voorbeeldgedrag is voor de cliënt. Die heeft zelf moeite met 'gewoon doen' en is (tijdelijk) niet in staat om problemen voldoende het hoofd te bieden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een brede opleiding binnen onze ouderenzorg met gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige leer- en werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Kijk voor meer informatie op onze Mondriaan website.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Cindy van der Meijs (verpleegkundige praktijkopleiding), bereikbaar op het nummer: 06-29676242.

Het combineren van werken en leren heeft aantrekkelijke kanten, maar stelt zeker hoge eisen aan de student. Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton. Geef hierbij duidelijk aan in de sollicitatiebrief naar welk opleidingsniveau en opleidingsvariant de voorkeur uit gaat.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

De leerarbeidsovereenkomst gaat in op 01-09-2024. Solliciteren kan tot 1 april 2024.