Koraal zoekt een

Leerlingplekken BBL - St. Anna

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
St. Anna in Heel biedt Leerlingplaatsen aan voor de opleidingen Verzorgende IG (niv. 3), Verpleegkunde (niv 4), Maatschappelijke Zorg (niv. 3 en 4) en de combi-opleiding Maatschappelijke Zorg/Verpleegkunde (niv. 4). We bieden een contract voor 32 u/w dat direct na diplomering wordt omgezet in een vast dienstverband!

Wat ga je doen?

Als leerling werk je tijdens je opleiding op verschillende plekken (woon-en/of activiteitengroepen) binnen onze organisatie. Samen met andere medewerkers wordt van jou een bijdrage gevraagd in de begeleiding van onze cliënten. Een van je collega's wordt jouw werkbegeleider en zorgt er mede voor dat je vaardigheden opdoet die je nodig hebt voor het behalen van je diploma. De eerste 15 weken sta je boventallig ( je werkt bovenop een rooster) zodat je optimaal met je studie bezig kunt zijn.

Over de locatie

De Koraal-locatie St. Anna in Heel is, naast Op de Bies en Maasveld, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en een stabiele, sterke persoonlijkheid. Je bent in staat een langdurige, intensieve relatie met mensen op te bouwen, maar je kunt ook goed je eigen grenzen aangeven. Van nature ben je geïnteresseerd in mensen en maatschappelijke vraagstukken. Je kunt je goed inleven, maar laat je niet meeslepen. Het lukt je om een professionele afstand te bewaren.

Door je positieve houding zie je de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mensen. Maar je durft ook kritisch naar jezelf te kijken. Je staat open voor andersdenkenden, bent flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen. Je staat er voor een ander, op jou kunnen mensen vertrouwen!

Wat bieden we jou?

Je gaat 1 dag in de week naar school. De overige uren ga je werken volgens rooster binnen een woon- of activiteitengroep. Tijdens de opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst van 32 uur. Salaris conform CAO gehandicaptenzorg.

Als je de opleiding met goed gevolg afrond wordt je overeenkomst omgezet naar een vast dienstverband. Ook betaalt de werkgever je opleidingskosten.

Meer informatie?

Algemene informatie over St. Anna kun je vinden op www.koraal.nl

Mocht je nog andere vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de praktijk- en opleidingscoördinator, Marcia Vaes. Zij is te bereiken op het telefoonnummer 06-12375161 of via de mail mvaes@koraal.nl

Wil je reageren?

Heb je interesse in een leerlingplaats, dan ontvangen wij graag je CV en motivatie waarom je de opleiding wilt volgen vóór 1 april 2020!

Dit is een doorlopende vacature tot 1 april 2020. Tussentijds zullen we selectiegesprekken organiseren. Je ontvangt bericht als je hiervoor wordt uitgenodigd.