Parc Imstenrade zoekt een

Leerwerkplek BBL opleiding Verzorgende IG/ Leerwerkplek BBL opleiding Helpende Plus Parc Imstenrade, Heerlen

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het een opleiding bij ons leuk én leerzaam. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor onze residentiele locatie Parc Imstenrade in Heerlen zoeken Alinda, Coriene, Daniël, Daphne, Hans, Karin, Leanne, Lucas, Marian, Maureen, Miriam, Melanie, Miranda, Natascha, Petra, Resi, Rianne, Saja, Tessa en Wendy een nieuwe collega

Leerwerkplek BBL opleiding Verzorgende IG/ Leerwerkplek BBL opleiding Helpende Plus
Parc Imstenrade, Heerlen

24 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Op 6 locaties binnen Vitalis kunnen senioren luxueus wonen; wij noemen dit een Residentie. Op onze residentie Parc Imstenrade in Heerlen kom je in een enthousiast wijkteam te werken waar we oog hebben voor elkaar als collega’s, waar ruimte is voor eigen initiatieven en waar we investeren in aandachtsgebieden. Je mag bij ons echt doen waar je goed in bent of waar je je verder in wil gaan verdiepen.

Wat ga je precies doen?
Kom je bij ons werken als BBL-leerling, dan kom je in ons wijkteam op Parc Imstenrade te werken. Ook een stage op de afdeling waar dementerende ouderen verblijven behoort tot de mogelijkheid, als je die doelgroep ook zou willen ontdekken. De hieraan gekoppelde opleiding is verzorgende IG of Helpende Plus in samenwerking met het Vista College in Heerlen. Voor deze leerling plek zijn we op zoek naar een collega die al in het bezit is van het Helpende/Helpende plus diploma en graag door zou willen groeien tot Verzorgende IG OF een collega die het mooie vak van Verzorgende IG of Helpende Plus als zij instromer wil gaan ontdekken.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Studentenbegeleiding, we werken met een praktijkopleider & praktijkleercoaches
  • We belonen onze leerlingen goed. Als leerling Verzorgende IG niveau 3 word je ingeschaald in FWG 35
  • We dragen zorg voor jouw studiekosten
  • Wij laten je zien dat de ouderenzorg een afwisselende en dankbare sector is, die je veel voldoening geeft
  • Na het behalen van jouw diploma bieden wij je een baangarantie!

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie maar heb je nog inhoudelijke vragen, bel of app dan gerust met de manager Parc Imstenrade Wilma Hacking 06-1002 8199.
Voor alle overige vragen bel of app mij, Bianca van de Camp, op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.