Envida zoekt een

Lerend werken en werkend leren bij Envida – BBL opleiding Verzorgende IG – verkorte opleiding

Dienstverband

27-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht Margraten Meerssen Maastricht Eijsden Margraten Maastricht Maastricht Bunde Maastricht Maastricht Maastricht Gulpen Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Werk je al in de zorg, maar zou je graag nog willen doorstuderen voor een functie als Verzorgende IG ‘er bij Envida? Dan nodigt Envida je graag uit om deze volgende stap in je carrière in de zorg tegemoet te gaan. Wij bieden jou de mogelijkheid om via Envida een opleiding te starten waarbij jij werken en leren gaat combineren.
 

Samen met zo'n 3.000 collega’s en bijna 1.000 betrokken vrijwilligers is Envida een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Wij zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. We willen dat zij een zo goed en prettig mogelijk leven kunnen leiden. Het liefst thuis en als dat niet kan in één van onze zorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. We werken met kleinschalige teams en vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden cliënten.
 

Wat doet een Verzorgende IG?

Verzorgende IG betekent voluit verzorgende individuele gezondheidszorg. Als Verzorgende IG help en ondersteun jij mensen die zich (tijdelijk) niet zelf kunnen redden. Jij helpt mensen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals in en uit bed komen, aan- en uitkleden en innemen van medicijnen. Je bent voor de client het eerste aanspreekpunt en coördineert hierbij zijn of haar zorg.  Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van zorgplannen en verricht jij verpleegtechnische handelingen, zoals wonden verzorgen en stomazorg.

 

Wat mag je van ons verwachten?

 • De duur van de opleiding is tussen de 12 en 25 maanden, afhankelijk van je diploma;
 • We tekenen een arbeidsovereenkomst met elkaar voor onbepaalde tijd met een proefperiode;
 • Vanaf de eerste dag ontvang jij een salaris. Dit is € 1.988,87 (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Bij afronding opleiding heb jij een baangarantie;
 • Envida betaalt de schoolkosten;
 • De opleiding zal bestaan uit een mix van theorie en praktijk;
 • Er zijn zeer gevarieerde stageplekken binnen Envida. Zowel in de thuiszorg als in een woonzorgcentrum.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Om in aanmerking te komen voor het 12-18 maanden traject dien je in het bezit te zijn van een diploma: MZ niveau 3 / 4, 7e specialisatiejaar België of gelijkwaardig;
 • Om in aanmerking te komen voor het 21-25 maanden traject dien je in het bezit te zijn van een diploma: Helpende, Zorgkundige, 7e specialisatiejaar België, Verzorgende-C of gelijkwaardig;
 • Je hebt voldoende tijd om je te focussen op de opleiding. Je krijgt een contract bij Envida van minimaal 27 uur. Een aantal schooluren en eigen studie zijn hierin niet meegerekend;
 • Je werkt wisselende diensten, dus ook weekenden, feestdagen en vakanties;
 • Je staat open voor feedback, je bent gemotiveerd, sociaal en hebt doorzettingsvermogen;
 • En het allerbelangrijkste is dat jij een zorghart hebt. Afhankelijk van wat jij hiervoor hebt gedaan kijken wij naar de beste opleidingsmogelijkheid voor jou.

 

Heb jij interesse in een opleiding via Envida?

Solliciteer dan direct via deze link: 'Verzorgende IG opleiding BBL verkort'. We komen graag met je in contact!

Wacht niet te lang met solliciteren! Wij hebben maar een beperkt aantal BBL plekken. 

Voor meer informatie mag je contact opnemen met recruiters via werken@envida.nl. Vergeet hierbij niet om vacaturenummer 20299 te vermelden.

 

Belangrijk!

Wij nemen je sollicitatie graag in behandeling als wij de volgende documenten van je hebben ontvangen wanneer je solliciteert:

 • CV
 • Motivatiebrief
 • Diploma’s

Een selectiegesprek en het maken van een test zijn onderdeel van de selectieprocedure.