Parc Imstenrade zoekt een

LMS & Administratie Specialist

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Leren en ontwikkelen doen we iedere dag bij Vitalis. De Vitalis Academie staat voor goed gekwalificeerde medewerkers voor nu en in de toekomst. Wij denken mee over inspirerende manieren om jezelf en je collega's verder te ontwikkelen en gebruiken hiervoor ook dagelijks het Learning Management Systeem (LMS).

Voor de Vitalis Academie zijn wij per direct op zoek naar een Innovatieve

LMS & Administratie Specialist

24-28 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Je gaat aan de slag in een veelzijdige en uitdagende baan binnen een zelfsturend team. Het team kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer, maar ook door een groot verantwoordelijkheids- en loyaliteitsgevoel naar haar klanten. Het Academieteam bestaat uit twee office medewerkers en vier opleidingsadviseurs. Door de wens vanuit Vitalis om te innoveren in leren is er een verschuiving in werkzaamheden ontstaan. Hierdoor is er behoefte aan een nieuwe functie.

Wat ga je precies doen?

Iedere dag is anders als LMS specialist. Je verricht het functioneel beheer van het Learning Management System van Vitalis, de Vitalis Leer Omgeving, binnen Vitalis beter bekend als VLO. Je biedt gebruikersondersteuning en bewaakt de samenhang tussen de systemen. In samenspraak met de opleidingsadviseurs ontwikkel je aantrekkelijke en innovatieve leer-content interventies. Je implementeert, actualiseert en optimaliseert werkprocessen, procedures en instructies binnen de Academie. Je genereert data-managementinformatie op vraag van de adviseurs en/of organisatie. Je vervult hierin een sturende rol richting de twee officemedewerkers.

Wat neem jij mee?

Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau, hebt de nodige digitale (administratieve) ervaring en je kunt goed procesmatig werken. Wat wij daarnaast net zo belangrijk vinden, is dat je innovatief en oplossingsgericht denkt. Je houdt ervan om nieuwe digitale mogelijkheden op de meest efficiënte wijze in te zetten. Je bent van nature enthousiast en klantgericht, hebt een flexibele werkhouding, houdt het overzicht en je werkt accuraat. Omdat wij bij de Vitalis Academie nooit zijn uitgeleerd willen wij ook graag leren van onze nieuwe collega. Wij hopen daarom dat je met een frisse blik kijkt naar onze dienstverlening en daarin proactief nieuwe inzichten durft te delen. Gezien de samenstelling van ons team zoeken wij een collega die in ieder geval op vrijdag kan werken.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een informele en moderne werkomgeving
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald naar kennis en ervaring. Ben je een starter in deze functie, dan word je ingeschaald in FWG 45 (min € 2.492,51 - max € 3.362,22 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) en heb je ruimte om in je functie te groeien. Heb je ruime passende werkervaring, dan wordt je ingeschaald in FWG 50 (min € 2.631,63 - max € 3.818,87 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! Graag reageren vóór 24 september via onze 'Solliciteer direct'-knop. De gesprekken vinden plaats in de week van 27 september. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je inhoudelijk nog vragen dan kan je bellen met Hanneke van Dorst op 06-3641 7625. Heb je nog andere vragen bel of app mij, Bianca van de Camp, dan op 06-1047 5176 of stuur me een mail via werken@vitalisgroep.nl

Over Vitalis

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.