Radar zoekt een

Locatie Assistent woonvorm Fibrillendonk

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij altijd al binnen een zorgwoning willen werken, maar geen opleiding in deze richting gevold. Dan is onze vacature locatie assistent misschien wel de manier voor jou om eindelijk op jouw droomplek terecht te komen!

Woonvorm Fibrillendonk is een kleinschalige woonvoorziening met individueel geclusterd wonen. De woonvorm bestaat uit een appartementencomplex met 11 cliënten appartementen en 1 service appartement. Binnen de woonlocatie wordt ondersteuning gegeven aan volwassen cliënten met uiteenlopende en diverse complexe ondersteuningsvragen. Er wordt rekening gehouden mét en ingespeeld óp de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen van de cliënt. De cliënt in zijn of haar kracht zetten en het vergroten van hun zelfredzaamheid staat hier centraal.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste locatie assistent!

Iemand met affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek. Je werkzaamheden bestaan uit huishoudelijke taken, denk aan stofzuigen, poetsen, dweilen, koken en boodschappen doen met of voor cliënten. Naast dagdiensten kunnen kookdiensten voorkomen, maar na de vroege avond ben je altijd klaar.

 

Wat breng jij mee

  • Je hebt een opleiding MBO 2 of hoger afgerond.
  • Je vindt het heerlijk om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren in de nabijheid van onze cliënten.
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
  • Op een prettige manier communiceren is voor jou geen probleem.
  • Een opgeruimde omgeving maakt jou vrolijk.

 

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Praktisch
Het betreft een dienstverband voor 20 uur per week. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 15. Ingangsdatum in overleg.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Paul Gense, Manager Cluster Maastricht, via p.gense @radar.org of 06-52521005.