Sevagram zoekt een

Locatie Molenpark is op zoek naar Helpenden, Verzorgenden (IG) & Medewerkers Maatschappelijk Zorg niveau 3/4! (uren in overleg)

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Wij zoeken als aanvulling op ons team binnen Molenpark meerdere enthousiaste:

Helpenden, Verzorgenden (IG) & Medewerkers Maatschappelijk Zorg niveau 3/4

Molenpark biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid. Binnen de locatie Molenpark wonen mensen met een dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. Om deze zorg nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen investeert Molenpark ook in het opleiden van nieuwe collega’s. Zo zijn er een aantal woningen ingericht als leerwoning waarbinnen welzijnswerkers, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen de kneepjes van het vak kunnen leren van ervaren collega’s. Andersom hopen wij onze visie op zorg nog beter te kunnen laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Past Sevagram bij jou? 
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Samen met je collega’s zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en werk je regelmatig samen met onder andere de specialist ouderengeneeskunde, de psycholoog en de fysiotherapeut. 

Omdat je in deze functie ook uitgebreid te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. De zorg voor en aan mensen met een dementie en in combinatie met onbegrepen gedrag vraagt veel van je intuïtieve, creatieve en innovatieve vermogen. Je ziet het als een oprechte uitdaging om steeds af te stemmen op de wensen en behoeften van onze bewoners en zoekt hierbij steeds naar mogelijkheden in communicatie, verbaal of non-verbaal. Dagelijks voer je gesprekken met bewoners of hun familielid/vertegenwoordiger. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn dan ook van belang in het ondersteunen van cliënten en een constructieve samenwerking met collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook goed in staat is om zelfstandig werkzaamheden te zien en uit te voeren.

 Zo maak jij het verschil!

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet de rust te bewaren in drukke en acute situaties;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of MMZ niveau 3/4. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris conform cao VVT op basis van de functie waarin je wordt benoemd;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons graag leren kennen? Wij drinken graag een kopje koffie of thee met je! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Teammanager zorg Evi Herinx staat je graag te woord.

 * Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.